Στους τελικούς του Ευρωπαϊκού ενόργανης Πετρούνιας και Κοσμίδης

Με δύο συμμετοχές σε τελικούς οργάνων θα κορυφωθεί την Κυριακή (25/5) η ελληνική συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Σόφια.

Στους τελικούς του Ευρωπαϊκού ενόργανης Πετρούνιας και Κοσμίδης

Οι Λευτέρης Πετρούνιας και Λευτέρης Κοσμίδης προκρίθηκαν στους τελικούς των οργάνων την Κυριακή (25/5): Ο πρώτος στους κρίκους, ο δεύτερος στο έδαφος.

Διεκδικώντας το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλλιο ο Πετρούνιας πήρε την πρόκριση στον τελικό με την πέμπτη καλύτερη βαθμολογία (15,566). Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη παρουσίασε πρόγραμμα με αρχική αξία 6,7.

Ο Κοσμίδης, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο έδαφος, ήταν επίσης πέμπτος στο σύνολο με 15,200 σε ένα πρόγραμμα με αρχική αξία 6,7.

Τρίτος επιλαχών για τον τελικό του μονόζυγου θα είναι ο Βλάσης Μάρας. Στην επανεμφάνιση του στην ενεργό δράση ο κάτοχος πέντε χρυσών ευρωπαϊκών μεταλλίων βαθμολογήθηκε με 14,733.

Δίχως τον Βασίλη Τσολακίδη και με τον Νίκο Ηλιόπουλο να αγωνίζεται σε όλα τα όργανα η εθνική ομάδα κατέλαβε την 14η θέση στον προκριματικό του ομαδικού, δίχως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (23/5) θα αγωνιστεί στον τελικό του σύνθετου ατομικού των εφήβων ο Αντώνης Τανταλίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK