ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ο Pacquiao το "έσκασε" από το σπίτι όταν ο πατέρας του έφαγε τον σκύλο τους

Ο προπονητής του Manny Pacquiao, Freddie Roach προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, περιγράφοντας τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Φιλιππινέζου πυγμάχου. Όπως τόνισε ο Pacquiao το "έσκασε" από το σπίτι στα 12 του χρόνια, όταν ο πατέρας του έφαγε τον σκύλο της οικογένειας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ο Pacquiao το "έσκασε" από το σπίτι όταν ο πατέρας του έφαγε τον σκύλο τους

O Manny Pacquiao, είχε μία πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, ζώντας μέσα στην φτώχεια και τη δυστυχία, με μοναδική διαφυγή τη πυγμαχία. Λίγες ημέρες πριν τη "μάχη" του αιώνα κόντρα στον Floyd Mayweather, ο προπονητής του, Freddie Roach, έκανε τρομερές αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια.

"Ζούσε στους δρόμους και πουλούσε ντόνατς για να καταφέρει να επιβιώσει. Κοιμόταν μέσα σε χαρτόκουτα! Ευτυχώς ήταν δυνατός και τα κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια, στα 14 του έγινε επαγγελματίας και έφτασε στο σημείο που βρίσκεται σήμερα", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Οι Φιλιππίνες είναι μία πολύ φτωχή χώρα, δεν υπάρχει πρόνοια, δεν υπάρχει σύστημα υγείας και αν δεν έχεις δουλειά ή χρήματα τότε κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις".

Ενώ στο τέλος έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη: "Ο Manny το έσκασε από το σπίτι, όταν ο πατέρας του έφαγε τον σκύλο τους".

Face to face για τελευταία φορά Pacquiao και Mayweather

Όσον αφορά τη "μάχη του αιώνα", οι δύο μονομάχοι, Floyd Mayweather και Manny Pacquiao μοιράστηκαν τη σκηνή και με απόλυτο επαγγελματισμό φωτογραφήθηκαν με τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας.

Κατά τα άλλα στις δηλώσεις που έκαναν οι δύο πρωταγωνιστές δεν βγήκε κάποια είδηση. Ο Floyd δήλωσε ότι δεν μπορεί να ψυχολογήσει τον Pacquiao για να καταλάβει αν φοβάται, περιμένει έναν δυνατό αγώνα και συμβουλεύει όλο τον κόσμο να αγοράσει το pay per view και να μη χάσει τον αγώνα που είναι ο σημαντικότερος στην ιστορία της πυγμαχίας.

Ενθουσιασμένος με τον αγώνα δήλωσε και ο Pacquiao, που είναι σίγουρος ότι Θεός θα τον βοηθήσει να πάρει τη νίκη το Σάββατο, ενώ το ότι θεωρείται αουτσάιντερ του δίνει κίνητρο για να αποδώσει καλύτερα.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα στο fightlife.gr:

Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων για το Mayweather-Pacquiao

News 24/7

24MEDIA NETWORK