Συμβόλαιο με την BMW υπέγραψε ο Heidfeld

Συμβόλαιο με την BMW υπέγραψε ο Heidfeld
Μπορεί να μην έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που επισημοποίησε τη συμμετοχή της στη Formula 1 (αγοράζοντας τη Sauber), όμως η BMW έχει ήδη αρχίσει να προβαίνει στις απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας που θα λάβει μέρος στα Grand Pirx της νέας χρονιάς. Ο πρώτος οδηγός που θα καθίσει πίσω από το τιμόνι της γερμανικής ομάδας θα είναι ο Nick Heidfeld, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

" Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Nick θα είναι μαζί μας στη νέα προσπάθεια μας. Δεν είναι απλά ένας γρήγορος οδηγός. Ξέρουμες πως δουλεύει πάρα πολύ " τόνισε μεταξύ άλλων ο αγωνιστικός διευθυντής της BMW, Mario Teissen.

Από την πλευρά του ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος αναρρώνει από το ατύχημα που είχε προ δεκαπενθημέρου, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από το γεγονός πως για μια ακόμη χρονιά εξασφάλισε θέση σε ομάδα. " Πλέον κοιτάω το μέλλον. Με αυτή τη συμφωνία, εκπληρώθηκε ένα όνειρο μου. Αλήθεια είναι πως δεν περιμένω πολλά στην πρώτη μας χρονιά, όμως με τον καιρό θα βελτιωνόμαστε ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK