Τα βρήκαν Ντονάς - Παναθηναϊκός

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Στάθη Ντονά, καθώς η πλευρά του αθλητή δέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε, με αποτέλεσμα να ανακληθεί η απόφαση για απαγόρευση μεταγραφών στο "τριφύλλι".

Τα βρήκαν Ντονάς - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να υλοποιήσει κανονικά το μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς έπειτα από μαραθώνιο διαπραγματεύσεων, ο πρώην παίκτης του, Στάθης Ντονάς αποδέχθηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή και ως εκ τούτου έγινε άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στο "τριφύλλι".

Επόμενο βήμα είναι να προχωρήσει η αίτηση αδειοδότησης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ ο διαγώνιος της Παναχαϊκής θα λάβει τα οφειλόμενα που ανέρχονται σε περίπου 75.000 ευρώ σε δόσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ: "Αίσιο τέλος είχε η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του πετοσφαιριστή Στάθη Ντονά καθώς η πλευρά του αθλητή δέχτηκε επί της έδρας τον διακανονισμό που προτάθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ και τον Παναθηναϊκό για σταδιακή εξόφληση του.

Κατόπιν αυτών η πλευρά του αθλητή παραιτήθηκε από κάθε περαιτέρω απαίτηση του σε βάρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Βάσει σχετικού πρακτικού που συντάχθηκε και υπογράφηκε απ΄ όλες τους εμπλεκόμενους και τον αθλητικό δικαστή (κοινοποιήθηκε ήδη και στην ΕΣΑΠ) ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μπορεί πλέον να κάνει ελεύθερα μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και να προχωρήσει κανονικά την πορεία αδειοδότησης όπως και τα υπόλοιπα Τ.Α.Α. της Volleyleague OΠΑΠ. Στην εκδίκαση παρέστη και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς και ο εκπρόσωπος του αθηναϊκού συλλογου στην ΕΣΑΠ Δημήτρης Κάσσαρης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK