Τελειώνει η υπόθεση Κεντέρη, Θάνου

Τελειώνει η υπόθεση Κεντέρη, Θάνου
Ενας ολόκληρος μήνας, ή καλύτερα μια ολόκληρη χρονιά έμεινε χαραγμένη αρνητικά από την υπόθεση του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου. Τα γεγονότα της 12ης Αυγούστου θα μείνουν χαραγμένα για πάντα, ότι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα. Το τελευταίο και πιο κρίσιμο "επεισόδιο" της ιστορίας αρχίζει το πρωί της Παρασκευής στη Λωζάνη. Κι αυτό, γιατί, η απόφαση που θα έρθει από εκεί θα είναι τελεσίδικη.

Εκεί, η τριμελής επιτροπή του CAS θ' ακούσει τους μάρτυρες καθώς επίσης και τους κατηγορούμενους. Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση έφτασε εκεί μετά από την έφεση που άσκησε ηIAAF στον ΣΕΓΑΣ, καθώς η αντίστοιχη επιτροπή επί ελληνικού εδάφους είχε αθωώσει το δίδυμο των σπρίντερ μας. Η ακροαματική διαδικασία θα έχει διάρκεια δύο ημερών και στη συνέχεια η απόφαση θα βγει εντός δύο ημερών.

Τόσο η ΙΑΑF όσο και οι ΔΟΕ, WADA δεν σκέφτονται καμία άλλη απόφαση, παρά μόνο τον διετή αποκλεισμό των δύο Ολυμπιονικών. Να τονιστεί εδώ, ότι η παραπάνω ποινή θα αποφασιστεί εφόσονθεωρηθεί ότι είναι ένοχοι για άρνηση ή αποφυγη ελέγχου. Μία διαφορετικήεκδοχή είναι η τιμωρία ενός έτους εφόσον οι ιθύνοντες της επιτροπής κρίνουν μόνο ότι είχαν τρία "non show".

News 24/7

24MEDIA NETWORK