Τέλος εποχής για την Paysafe στην Ελλάδα

Τεράστιες αλλαγές έρχονται στην ελληνική στοιχηματική πραγματικότητα. Μετά από νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα!

Τέλος εποχής για την Paysafe στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σχετικό νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές και αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μία τέτοια εξέλιξη, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον online στοιχηματισμό στην Ελλάδα, καθώς η Paysafecard αποτελεί για χρόνια έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης των Ελλήνων παικτών.

Πολύ απλά, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αγοράσει μία Paysafecard από το περίπτερο της γειτονιάς του και να καταθέσει αυτόματα το ποσό στην εταιρία που επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της paysafe (που θα έχει ακολουθήσει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η μεταφορά στην εταιρία.

Φυσικά η κορυφαία εταιρεία της ελληνικής αγοράς, Stoiximan.gr δείχνει προετοιμασμένη. Ειδικότερα, ο Stoiximan προσφέρει ήδη τις περισσότερες μεθόδους κατάθεσης στην αγορά, με ποικιλία & αμεσότητα:

- Άμεση πίστωση με Τραπεζική Πληρωμή μέσω internet (Web Banking). Πρόκειται για τη νέα πολύ δημοφιλή μέθοδο κατάθεσης που έχει συγκεντρώσει την προτίμηση των παικτών με την ευκολία και την αμεσότητα πληρωμής. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης μέσω Web-Banking είναι μόλις 1€!

- Άμεση κατάθεση με Ελληνικές & Ξένες Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες

- Viva Spots (Αγορά κάρτας από 1000+ σημεία της VIVA και άμεση κατάθεση του ποσού στον Stoiximan λογαριασμό)

- Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Viva Wallet, Skrill, Neteller)

Θυμίζουμε ότι η Paysafecard είχε σταματήσει την έκδοση νέων κωδικών PIN στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2015 λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα λίγο πριν το δημοψήφισμα και τα capital controls. Λίγο καιρό αργότερα, τον Σεπτέμβριο, επανήλθε σε πλήρη λειτουργία.

24MEDIA NETWORK