Θετικά μηνύματα από την πρεμιέρα

Θετικά μηνύματα από την πρεμιέρα

Οι αμφίρροπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών μπορεί να μην αποτελούν αξιόπιστο κριτήριο για συμπεράσματα όσον αφορά στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος, άφησαν όμως ελπιδοφόρα μηνύματα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν λίγο-πολύ ο Νίκος Μάντζος και ο Νέναντ Πίβατς.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, δήλωσε: « Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ΑΕΚ στάθηκε νικηφόρα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Ιωνικός έδωσε δείγματα της δύναμής του και απέδειξε ότι παραμένει πάντα μεγάλη ομάδα. Η ισοπαλία στο ντέρμπι Πανελληνίου – Κιλκίς αποδεικνύει ότι ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Ο Φίλιππος στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ ξέφυγε 11 γκολ, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μία χαλάρωση που δεν δικαιολογείται. Ωστόσο πραγματοποιήσαμε μία καλή πρεμιέρα».

Από την πλευρά του, ο συνάδελφος του του ΒΑΟ επεσήμανε: « Είδαμε αμφίρροπα παιχνίδια στην πρεμιέρα. Είδαμε πολλά ντέρμπι. Το Πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο δυνατό από πέρσι. Οι παίκτες πιο έμπειροι. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Αθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και προβάλλει πάντα ως πρώτο φαβορί ».

**Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε από την Δευτέρα (19/09) ο Αλέξης Αλβανός. Ο διεθνής παίκτης της γερμανικής Βέτσλαρ την τελευταία μιάμιση εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από θλάση στους πλάγιους κοιλιακούς, συμμετέχοντας όμως κανονικά στους αγώνες.

**Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Ευθύμης Παπακώστας. Ο νεαρός παίκτης του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας τραυματίστηκε στο γόνατο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Διομήδη Άργους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK