Το δελτίο καιρού για το GP Αυστρίας

Η Αυστρία επιστρέφει στο καλεντάρι της F1, με το Red Bull Ring να βρίσκεται σε μία τοποθεσία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Όμως στο Σπίλμπεργκ, που βρίσκεται στην καρδιά της καταπράσινης Στυρίας και τους πρόποδες των Άλπεων, ο καιρός συχνά κάνει τα… δικά του παιχνίδια.

Το δελτίο καιρού για το GP Αυστρίας

Ας δούμε τι λέει μέχρι στιγμής το δελτίο Καιρού για το αγωνιστικό τριήμερο. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε λιακάδα και ζέστη, σήμερα το σκηνικό αλλάζει. Η βροχή κάνει την εμφάνισή της και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι. Θα επηρεάσει λοιπόν σημαντικό την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με τις θερμοκρασίες να είναι εύλογα πολύ χαμηλά – στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Όμως πριν το FP2 ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Τα σύννεφα θα παραμείνουν στον αυστριακό ουρανό αλλά η βροχή θα σταματήσει και ενίοτε ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του. Το θερμόμετρο θα… πάρει λίγο θάρρος, ανεβαίνοντας στους 21 βαθμούς Κελσίου.

Αυτό το μοτίβο, με τον ήλιο να παίζει κρυφτούλι πίσω από τα σύννεφα και τη θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 20 βαθμούς, θα συνεχιστεί και το Σάββατο, τόσο την ώρα της τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών όσο και κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών. Για τον αγώνα, δεν περιμένουμε κάποια αλλαγή πέραν από τη μικρή άνοδο του υδραργύρου.

Όλα αυτά, έχοντας στο βάθος του μυαλού μας πως ο καιρός στην περιοχή είναι ευμετάβλητος.

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK