Το δελτίο καιρού για το GP Αυστρίας

Η Αυστρία επιστρέφει στο καλεντάρι της F1, με το Red Bull Ring να βρίσκεται σε μία τοποθεσία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς. Όμως στο Σπίλμπεργκ, που βρίσκεται στην καρδιά της καταπράσινης Στυρίας και τους πρόποδες των Άλπεων, ο καιρός συχνά κάνει τα… δικά του παιχνίδια.

Overview of the World Series by Renault in Spielberg, Austria on July 20th, 2013 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // P-20130722-00436 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Overview of the World Series by Renault in Spielberg, Austria on July 20th, 2013 // Philip Platzer/Red Bull Content Pool // P-20130722-00436 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. // PHILIP PLATZER/RED BULL CONTENT POOL

Ας δούμε τι λέει μέχρι στιγμής το δελτίο Καιρού για το αγωνιστικό τριήμερο. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε λιακάδα και ζέστη, σήμερα το σκηνικό αλλάζει. Η βροχή κάνει την εμφάνισή της και αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι. Θα επηρεάσει λοιπόν σημαντικό την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, με τις θερμοκρασίες να είναι εύλογα πολύ χαμηλά – στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Όμως πριν το FP2 ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Τα σύννεφα θα παραμείνουν στον αυστριακό ουρανό αλλά η βροχή θα σταματήσει και ενίοτε ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του. Το θερμόμετρο θα… πάρει λίγο θάρρος, ανεβαίνοντας στους 21 βαθμούς Κελσίου.

Αυτό το μοτίβο, με τον ήλιο να παίζει κρυφτούλι πίσω από τα σύννεφα και τη θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 20 βαθμούς, θα συνεχιστεί και το Σάββατο, τόσο την ώρα της τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών όσο και κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών. Για τον αγώνα, δεν περιμένουμε κάποια αλλαγή πέραν από τη μικρή άνοδο του υδραργύρου.

Όλα αυτά, έχοντας στο βάθος του μυαλού μας πως ο καιρός στην περιοχή είναι ευμετάβλητος.

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK