Το να ληστέψεις την Πολυάννα Βιάνα είναι μια πολύ κακή ιδέα

Ένας άνδρας είχε την ατυχή έμπνευση να κλέψει το κινητό της κυρίας της φωτογραφίας, ονόματι Πολυάννα Βιάνα. Αυτός ο άνδρας νοσηλεύτηκε, με κατάγματα στο πρόσωπο.

Το να ληστέψεις την Πολυάννα Βιάνα είναι μια πολύ κακή ιδέα

Το όνομα της είναι Polyana Viana (Πολυάννα Βιάνα). To παρατσούκλι της "dama de ferro", δηλαδή σιδηρά παρθένα. Η 27χρονη Βραζιλιάνα, γεννημένη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει το όνομα της ηρωίδας στη νουβέλα της Έλενορ Πόρτερ. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που έμεινε ορφανό μικρό και σύντομα απέκτησε ως προορισμό ζωής να μοιράζει αισιοδοξία και καλή διάθεση σε όλον τον κόσμο που βρίσκεται γύρω του -σε βαθμό που καταντά εκνευριστικός. Δες την αυθεντική Πολυάννα και συνεχίζουμε.

Το να ληστέψεις την Πολυάννα Βιάνα είναι μια πολύ κακή ιδέα

Η Πολυάννα της περίπτωσης μας είναι αθλήτρια του UFC -από τον περασμένο Φλεβάρη-, στην κατηγορία strawweight (48 με 52 κιλά). 'Εχει ύψος 1.70 και ρεκόρ 10 νίκες-2 ήττες. Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα ήταν στον πιο πρόσφατο αγώνα της, τον περασμένο Αύγουστο. Δες μια νίκη της.

Το περασμένο Σάββατο περίμενε το Uber της μπροστά από το διαμέρισμα της, στα δυτικά του Ρίο, όταν κατάλαβε πως δίπλα της βρίσκεται ένας άνδρας. Σύμφωνα με την ίδια (βάσει των όσων είπε στο MMA Junkie), τη ρώτησε τι ώρα είναι "και κατάλαβα ότι δεν επρόκειτο να φύγει. Παράλληλα, έβαλα το τηλέφωνο στην τσάντα. Τότε μου είπε να του το δώσω και πως αν αντιδρούσα θα με πυροβολούσε, γιατί είχε όπλο. Όταν με ακούμπησε με αυτό κατάλαβα ότι ήταν κάτι απαλό. Σκέφτηκα ότι είναι παιδικό όπλο ή μαχαίρι". Δες λίγο, πώς τελείωσε η ιστορία για αυτόν τον άνδρα.

"Ήταν πραγματικά πολύ κοντά μου. Σκέφτηκα πως αν έχει όντως όπλο, δεν θα 'χει το χρόνο να το βγάλει από την τσέπη του. Του έριξα δυο μπουνιές και μια κλωτσιά. Έπεσε και μετά του έκανα κεφαλοκλείδωμα. Αφότου τον έβγαλα νοκ άουτ, τον ενημέρωσα πως θα μέναμε εκεί έως ότου εμφανιστεί η αστυνομία". Εκείνος υποτάχθηκε "γιατί φοβήθηκε πως θα τον χτυπήσω κι άλλο". Στο τμήμα διαπιστώθηκε ότι αυτό που 'χε στην τσέπη του ήταν ένα όπλο από χαρτόνι. Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί προσφάτως, αφότου εξέτισε την ποινή για ανάλογο έγκλημα. Η Πολυάννα έφυγε κυρία και πήγε σπίτι της για να μαγειρέψει. Ο τύπος διεκομήσθη στο νοσοκομείο.

"Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Να τα βάλω δηλαδή, με έναν δυνητικό ληστή. Όταν έμενα στον Belem, με είχαν πλησιάσει δυο άνδρες με μηχανή, ο ένας κατέβηκε, έσπασε την ομπρέλα μου και προσπάθησε να πάρει το τηλέφωνο μου. Του έριξα γροθιά και φοβήθηκε. Μετά πήδηξε στη μηχανή και εξαφανίστηκε. Αλλά ομολογώ πως είχα φοβηθεί. Δεν ξέρω, ίσως να έφταιξε ότι ήταν δυο άνδρες. Έχω την αίσθηση ωστόσο, πως αυτοί φοβήθηκαν περισσότερο".

Photo: Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK