Top Teams Cup (Γ): "Δύο στα δύο" ο ΠΑΟ

Top Teams Cup (Γ): "Δύο στα δύο" ο ΠΑΟ

Στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των «16» του Top Teams Cup γυναικών παρέμεινε το Σάββατο (08/10) ο Παναθηναϊκός. Τα κορίτσια του Δημήτρη Μπαχράμη έκαναν το «δύο στα δύο» στον 7ο προκριματικό όμιλο, που διεξάγεται στη Ζυρίχη, επικρατώντας αυτή τη φορά της φινλανδικής Χαμενλίνα με 3-0 σετ.

Έτσι, την Κυριακή (09/10, 18:00) οι «πράσινες» θα παλέψουν με την επίσης αήττητη οικοδέσποινα του γκρουπ, Βολερό για την πρώτη θέση που δίνει το πολυπόθητο εισιτήριο. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν και καταταγούν δεύτερες θα συνεχίσουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Τα σετ: 25-22, 25-17, 25-22.


Σαρλερουά - Φιλαθλητικός 3-0

Παρά τις απουσίες των Έλενα Μαξίμοβα και Έλσας Κωστάμη, ο Φιλαθλητικός κοίταξε κατάματα την οικοδέσποινα Σαρλερουά στον δεύτερο αγώνα για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Top Teams Cup. Η ομάδα της Ιουλίας Σάλτσεβιτς έχασε στις λεπτομέρειες τον αγώνα με 3-0 σετ (25-23, 32-30, 28-26) και αποχαιρέτησε πρόωρα τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Φιλαθλητικός: Χατζηνίκου, Τικταπανίδου, Περσινόβα, Κραλικόβα, Γιακούμπ, Χιντάλγκο, Ιωαννίδου (-λ).
Σαρλερουά: Περέιρα, Μπλαντ, Λικχτενχτάιν, Μποροβίνσεκ, Βάχεν, Βιέιρα Σίλβα, Λενγκλέτ (-λ).

Την Κυριακή, ο Φιλαθλητικός θα αντιμετωπίσει στις 15.30 (ώρα Ελλάδος) την ολλανδική Άμστελβεν, φιλοδοξώντας να πετύχει την πρώτη του νίκη στον όμιλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK