Βροντερό παρών σε τρία διεθνή τουρνουά

Βροντερό παρών σε τρία διεθνή τουρνουά

Τις δυνάμεις τους σε τρία διεθνή τουρνουά θα δοκιμάσουν αρκετοί αθλητές και αθλήτριες μας τις επόμενες μέρες. Η αρχή θα γίνει στις 16-18 Σεπτεμβρίου, όταν θα πραγματοποιηθεί το ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλάνδρας. Το παρών στη διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στην περιοχή Βιλβόρντε κοντά στις Βρυξέλλες, θα δώσουν ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Όλγα Γεωργοπούλου και ο Γιάννης Κορδούτης, οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (15/09) για το Βέλγιο. Να σημειωθεί ότι πέρσι ο Γκιώνης είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο απλό του τουρνουά της Φλάνδρας.

Τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια το ανοιχτό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας (22-25 Σεπτεμβρίου, Σόφια), στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο Κώστας Λαγογιάννης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Μαρία Μοίρου. Και σ’ αυτό το τουρνουά το ελληνικό πινγκ πονγκ έχει στο παρελθόν φτάσει στη διάκριση, αφού το 2003 ο Γκιώνης είχε αναδειχτεί νικητής στο απλό και η Μοίρου είχε πάρει την 3η θέση στο διπλό γυναικών με παρτενέρ την Ουκρανή Έλενα Κόφτουν.

Η τρίτη διοργάνωση που πρόκειται να έχει ελληνικές παρουσίες είναι το τουρνουά νέων της Ουγγαρίας (14-16 Οκτωβρίου, Ζλόνοκ). Εκεί θα μας εκπροσωπήσουν ο Αναστάσιος Σενσεβέν, ο Γιώργος Κανάσης, ο Κώστας Κατράδης, η Αγγελίνα Παπαδάκη, η Διονυσία Σκέα και η Μαρία Χριστοφοράκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK