WTA: Ενθουσιασμός για την επιστροφή της Μαρτίνα Χίνγκις

Η ανακοίνωση της απόφασης της Μαρτίνα Χίνγκις να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τρία χρόνια αποχής, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διοικούντες την παγκόσμια ομοσπονδία επαγγελματικού τένις γυναικών (WTA).

WTA: Ενθουσιασμός για την επιστροφή της Μαρτίνα Χίνγκις
Η ανακοίνωση της απόφασης της Μαρτίνα Χίνγκις να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τρία χρόνια αποχής, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διοικούντες την παγκόσμια ομοσπονδία επαγγελματικού τένις γυναικών (WTA). Ο ενθουσιασμός αυτός εκφράστηκε δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή, Λάρι Σκοτ:

"Η Μαρτίνα Χίνγκις είναι μία από τις σπουδαιότερες τενίστριες στον κόσμο και μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Για τους φίλους του γυναικείου τένις η επιστροφή της Μαρτίνα θα ανεβάσει σε άλλο επίπεδο τις συγκινήσεις που προσφέρει το άθλημα αλλά και τον ανταγωνισμό με όλα τα υπόλοιπα, μεγάλα αστέρια του χώρου".

Η 25χρονη Ελβετίδα, κάτοχος πέντε τουρνουά Grand Slam και πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, σχεδιάζει να...επανεκκινήσει την καριέρα της από το Αυστραλιανό όπεν τον προσεχή Ιανουάριο, εάν φυσικά εξασφαλίσει από τους διοργανωτές μία από τις wild cards του πρώτου τουρνουά Grand Slam της κάθε σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK