Ξαφνικά ο μισός ανδρικός πληθυσμός βρέθηκε στα DM της Εζενί Μπουσάρ

Ένα tweet της Εζενί Μπουσάρ σχετικά με την καθημερινότητά της στην καραντίνα ήταν αρκετό για να βομβαρδιστεί από μηνύματα (κυρίως) ανδρικού κοινού.

Η Εζενί Μπουσάρ διαμαρτύρεται κατά τη διάρκεια αγώνα Γουίμπλεντον κόντρα στην Μαγδαλένα Ριμπακόριβα τον Ιούνιο του 2016
Η Εζενί Μπουσάρ διαμαρτύρεται κατά τη διάρκεια αγώνα Γουίμπλεντον κόντρα στην Μαγδαλένα Ριμπακόριβα τον Ιούνιο του 2016 AP PHOTO/TIM IRELAND

Δεν είναι κι η πιο εύκολη κατάσταση αυτή που βιώνουμε αυτές τις ημέρες. Η καραντίνα, η οποία μας έχει κλείσει σπίτι μας, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού έχει αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά μας.

Τώρα, το πώς βιώνει ο καθένας μας αυτήν τη νέα πραγματικότητα είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Άλλοι προσπαθούν να περάσουν την ημέρα τους παρακολουθώντας marble racing, μιας και όλα τα σπορ έχουν μπει στον ‘πάγο’. Άλλοι πάλι θα ήθελαν να έχουν κλειστεί σε ένα σπίτι με κάποιο ταίρι, προκειμένου η καραντίνα τους να γινόταν λίγο πιο ευχάριστη. Άλλωστε, όπως έγραψε και το Oneman, όλη αυτή η ιστορία επηρεάζει και τη σεξουαλική μας ζωή.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει κι η διάσημη Καναδή τενίστρια Εζενί Μπουσάρ. Τι έκανε; Έγραψε ένα tweet στο οποίο έλεγε πως "δεν παραπονιέμαι, αλλά νιώθω ότι η καραντίνα θα είχε περισσότερο πλάκα αν είχα ένα αγόρι".

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτό το tweet έσκασε σαν βόμβα εν μέσω καραντίνας και το twitter πήρε ξαφνικά φωτιά με χιλιάδες μηνύματα ανδρών να διεκδικούν τη... θέση για την οποία έγραψε η Μπουσάρ.

Ας δούμε μερικά μηνύματα που της άφησαν κάτω από το σχόλιό της:

Από τον χορό των σχολίων δεν έλειψε και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος επικρότησε το post της Μπουσάρ. Και φυσικά στη συνέχεια ξεκίνησε το τρολάρισμά του από τους υπόλοιπους χρήστες.

Όπως φάνηκε όλο αυτό το 'παιχνίδι' στο twitter άρεσε πολύ στην Μπουσάρ, που από ένα σημείο και μετά άρχισε να απαντάει η ίδια σε σχόλια χρηστών. Παράλληλα, όπως έγραψε σε νέο tweet "ο ατζέντης μου με ενημέρωσε πως στέλνετε βιογραφικά για dating στο e-mail που έχω στο bio μου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ".

Πάντως, δεν της έφτανε το 'πάρτι' στο twitter, καθώς την ίδια ώρα αποφάσισε να 'πειράξει' και τους περισσότερους από 2.000.000 followers που έχει στο Instagram, ανεβάζοντας κι εκεί videos, αλλά και φωτογραφίες της, με τα σχόλια κάτω από κάθε της post να πέφτουν βροχή.

Βέβαια, κάπου εδώ να δικαιολογήσουμε και όλους αυτούς που της έχουν στείλει μηνύματα στο twitter, μιας και το παρελθόν της Μπουσάρ τους δίνει ελπίδες. Πριν από 3 χρόνια, η διάσημη τενίστρια (άλλοτε νούμερο 5 του παγκόσμιου ταμπλό και νυν νούμερο 341) βγήκε με έναν fan της από το twitter και μάλιστα η σχέση τους κράτησε αρκετό καιρό, με τους δυο τους να ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους στα social media.

Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν. Και η ίδια η Μπουσάρ άλλωστε, δείχνει πως το απολαμβάνει.


News 24/7

24MEDIA NETWORK