Υποκλίνεται στον Φέντερερ ο Ναδάλ

Υποκλίνεται στον Φέντερερ ο Ναδάλ
Την μεγάλη ικανότητα του Ρότζερ Φέντερερ στο χορτάρι εξήρε με δηλώσεις του ο Ραφαέλ Ναδάλ, αποφεύγοντας να συγκριθεί με τον κορυφαίο τενίστα αυτή την εποχή στον κόσμο. «Ο Φέντερερ δείχνει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους στο χόρτο και σίγουρα δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του σε μια τέτοια επιφάνεια» , τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός Ισπανός.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως μόνο ο Ναδάλ ( νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) είναι ικανός να σταματήσει την επέλαση του Ελβετού τενίστα, αναμένοντας με μεγάλο ενδιαφέρον μια πιθανή αναμέτρηση τους στην Μαδρίτη. «Για να υπάρξει μια σύγκρουση μου με τον Φέντερερ είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς μπορεί να συμβεί μόνο στο τελικό του τουρνουά. Όμως, εκεί θα είναι οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου και για να φτάσεις στο τέλος θα είναι πολύ δύσκολο» , υπογράμμισε ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Ισπανός, κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, μετράει δυο νίκες επί του μεγάλου του αντιπάλου, καθώς τον απέκλεισε στα ημιτελικά του φετινού γαλλικού τουρνουά ενώ τον είχε «υποτάξει» και στο Μιάμι, δημιουργώντας έτσι μια θετική παράδοση με τον Φέντερερ. Ωστόσο, το τουρνουά της Μαδρίτης διεξάγεται σε χορτάρι, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ναδάλ, δίνει προβάδισμα στον Ελβετό τενίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK