Υπομονή ζητάει ο Ιωσηφίδης

Υπομονή ζητάει ο Ιωσηφίδης

Με εντελώς διαφορετικούς στόχους γίνεται η κοινή προετοιμασία στην Πάντοβα της Ιταλίας για τις ομάδες υδατοσφαίρισης των γυναικών της Ελλάδας και της Ιταλίας. Η Ιταλία θα πάρει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά, που θα γίνει επί ιταλικού εδάφους, ενώ η ελληνική ομάδα έχει την... πολυτέλεια της πολύ καλής προετοιμασίας, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Το κοινό καμπ προετοιμασίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και για τις δύο ομάδες. Τα πρωινά η προπόνηση περιλαμβάνει βάρη, γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα, ενώ το απόγευμα δίνουν εκπαιδευτικό διπλό διάρκειας 6-7 λεπτών.

Ο Ελληνας ομοσπονδιακός τεχνικός Κούλης Ιωσηφίδης αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του, από το κοινό καμπ: «Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Η Ιταλία είναι πιο έτοιμη από μας. Προέρχεται από προετοιμασία και τουρνουά και ετοιμάζεται για τα παιχνίδια του προολυμπιακού στην Ιμπέρια. Αντίθετα εμείς τώρα ξεκινήσαμε και είναι η πρώτη φορά που συγκεντρωθήκαμε για να αντιμετωπίσουμε άλλη ομάδα. Σκοπός μας είναι να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, να διαπιστώσουμε τα κενά μας και να βελτιωθούμε. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα›.

Και ο Ελληνας τεχνικός συνέχισε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή. Εχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας και πάρα πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά και την υπόλοιπη προετοιμασία, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στον τομέα της φυσικής και τεχνικής κατάστασης και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί›.

News 24/7

24MEDIA NETWORK