Α.Μ.Μ. 54726

Α.Μ.Μ. 54726

Α.Μ.Μ. 54726. Προς Θεού, δεν περίμενα καμιά κοσμογονική αλλαγή, όπως το να εκλεγώ στο Δ.Σ. και να έχω τα ηνία του Θρύλου. Περίμενα όμως να ακούγομαι λιγάκι. Να με ρωτάνε όταν πρόκειται να απομυθοποιήσουν τα είδωλα μου.

Γιατί εγώ τον Όλεγκ τον είχα αφίσα μικρός και για τον Γκόγκα έχω ουρλιάξει σαν τρελός. Θα μου πεις και που το ήξερες ότι θα απομυθοποιηθεί ο Όλεγκ; Δεν σου πήρε κούπα πέρυσι; Δεν σε είχει πρώτο τόσο καιρό; Μα ρε παιδιά, κι εγώ να προπονούσα τον Ολυμπιακό με την ομάδα και τους αντιπάλους που έχει πρώτο θα τον είχα. Εδώ στο CM έβγαλα την F.C. Carlisle United στο Champions League μέσα σε έξι χρόνια, με το Θρύλο θα κώλωνα;

Ο Όλεγκ το κατέχει το άθλημα και είναι σοβαρός, αλλά τον πήραν από την Πίνδο, τον έριξαν στον Ειρηνικό και του είπαν μάθε κολύμπι και διέσχισε τον. Και αφού είδαν ότι μπορεί και να μη τα καταφέρει, του δώσανε μια και τον φουντάρανε στον πάτο. Και ενώ έχω γράψει ως εδώ, μαθαίνω ξαφνικα για τον Αλέφαντο και πρέπει να αλλάξω ρότα. Μαζί σου πρόεδρε, αν και μέσα σε μια εβδομάδα μου ξεφτίλισες και δεύτερη αφίσα, αυτή του «Μουστάκια».

Τον πάω τον "Αλε". Αλλά είναι ο Αλέφαντος. Δεν είναι αυτό, όχι που μου έταξες, που μου αξίζει. Θα το βγάλει το φίδι από την τρύπα ο «μπλουζάκιας». Θα το φέρει το όγδοο. Αλλά μετά τι; Θα έρθει ο Καραπιάλης, Ο Μητρόπουλος, ο Ντέταρι ή μήπως ο Κώστας ο Μασούρος(1) και ο Χούλιο Μπάλμας(2); Φέρε έναν προπονητή επιτέλους.

Από το `86 θυμάμαι τον Ολυμπιακό και προπονητή είχαμε μόνο επί Μπλαχίν και Μπάγεβιτς Πρόεδρε, όλοι ξέρουμε οτι τραβάς ζόρια και τουλάχιστον εγώ καταλαβαίνω ότι το τελευταίο που σε νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι ο Ολυμπιακός. Όμως επειδή είσαι πανέξυπνος ξέρεις ότι εμάς μας έχεις ανάγκη. Χρησιμοποίησε μας λοιπόν αλλά φτιάξε μας και μας λιγάκι. Προπονητή θέλουμε ρε γαμώτο. Το αυτονόητο δηλαδή.

Σε παρακαλώ ρε Πρόεδρε. Σε παρακαλώ...

(1): «Μια Κυρία στα Μπουζούκια»
(2): «H Ρένα Είναι Οφσαϊντ»

News 24/7

24MEDIA NETWORK