Άδεια και δίπλωμα

Άδεια και δίπλωμα

Πολλοί απόρησαν με την αδειοδότηση του ΠΑΟ ισχυριζόμενοι ότι ο φάκελος ήταν ελλιπής. Ποιος φάκελος;

Ο Ανδρέας Δημητρέλος χαρακτήρισε τη μη αδειοδότηση μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Στην πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη - κιτρινόμαυρη.

Μέσω κύκλων της η ΠΑΕ Ολυμπιακός καθιστά τον Σοφοκλή Πιλάβιο υπεύθυνο για την αδειοδότηση του ΠΑΟ και τον καλεί να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ. Όχι γιατί έδωσε την άδεια στον ΠΑΟ, αλλά επειδή δε ζήτησε την άδεια του Μαρινάκη.

Σχολιάζοντας τη μη αδειοδότηση του Άρη ο Χρήστος Κόντης δήλωσε ότι οι δικαστές δεν ξέρουν πως έχουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν ήξεραν δεν θα είχε πάρει άδεια ο ΠΑΟ.

Αδίκως αμφισβητείται η ετυμηγορία της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ επειδή δέχτηκε την έφεση του ΠΑΟ και απέρριψε εκείνες των άλλων 6 ΠΑΕ. Ίσα ίσα που η επιτροπή τήρησε την τακτική των ίσων αποστάσεων σχετικά με τη χορήγηση των αδειών - ή όλοι ή ένας.

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνουν και τη νέα περίοδο, αφού κανείς άλλος Παναθηναϊκός δεν έδειξε ενδιαφέρον για το μπάσκετ του ΠΑΟ. Λογικό, αφού ο Τσάκας ήταν απασχολημένος με το ποδόσφαιρο.

Το ότι θα έπαιζε ο Αστέρας Τρίπολης στην Ευρώπη ουδείς Αρκάς το φανταζόταν. Ίσως μόνο ο γελοιογράφος.

Ο Καζίμ Ρίτσαρντς δήλωσε στον Τουρκικό Τύπο ότι μόνο στην Ελλάδα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αυτό εξηγεί και την εκτόξευση του εκλογικού ποσοστού της Χρυσής Αυγής.

Την πόρτα του ειδικού εφέτη-ανακριτή πέρασαν την Πέμπτη ο Δημήτρης Μπάκος και ο Γιώργος Μποροβήλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης. Απολογήθηκαν για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο Europa League.

Το γεγονός ότι η αδειοδότηση του ΠΑΟ δημιουργεί συνθήκες παραμονής του Φερέιρα επιβεβαιώνει το προφανές - ότι ο ΠΑΟ πήρε την άδεια υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Κατανοούμε την ανησυχία των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ας μην φέρνουν την καταστροφή - έρχεται και μόνη της.

Όσοι θεωρούν αναξιόπιστο το σχέδιο βιωσιμότητας του ΠΑΟ που ενέκρινε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δεν έχουν μελετήσει το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK