Άδειασε τον ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για πρώτη φορά για το λόγο που απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η μεταγραφή του στον "δικέφαλο" δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα για την καριέρα του!

Άδειασε τον ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έκανε δηλώσεις στην NOVA για το παιχνίδι, αλλά και το μέλλον του.

Αυτό δεν αποκλείεται να παραμείνει... πράσινο, αλλά σίγουρα δεν θα γίνει... μαύρο. Για την ακρίβεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε πως απέρριψε τον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύει πως μία μεταγραφή στον "δικέφαλο" δεν θα ήταν καλό βήμα για την καριέρα του!

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για το αν είναι σωστό ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να πάει στον ΠΑΟΚ, απάντησε:

"Πολλές φορές το νιώθω. Δεν το είπα για να είμαι ξεκάθαρος στον κόσμο. Ναι μεν έκανα το βήμα από τον Αστέρα και ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και όπως είπα μέσα μου πίστευα πως δεν θα ήταν το κατάλληλο βήμα ο ΠΑΟΚ για την συνέχεια της καριέρας μου.

Εισέπραξα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά το όχι στον ΠΑΟΚ και τους ευχαριστώ για αυτό. Να ξέρουν πως δεν το κυνήγησα αυτό, ήταν απόφαση μέσα από την καρδιά μου και νιώθω καλά για αυτό".

Για το λόγο που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, είπε:

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα ένα μικρό χρονικό διάστημα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Συνήθως τις αποφάσεις τις σκέφτομαι καλά πριν τις πάρω. Ήταν πολύ τιμητικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά αποφάσισα ότι θα έπρεπε να κάνω λίγη υπομονή ακόμα γιατί το καλοκαίρι μπορεί να υπάρξουν καλύτερες μέρες στην ομάδα ή και για μένα μία καλύτερη επιλογή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK