Αιχμές από Τσόρι: "Είμαι έτοιμος εδώ και καιρό"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον... ξεχασμένο, από τον Πάουλο Μπέντο, Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος τόνισε πως είναι 100% εδώ και αρκετό καιρό και πως περιμένει απλά τον προπονητή του.

Αιχμές από Τσόρι: "Είμαι έτοιμος εδώ και καιρό"
chori ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού ο έμπειρος Αργεντινός τη φετινή περίοδο και αυτό φαίνεται από το χρόνο συμμετοχής του. Στους ομίλους του Europa League δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, στο πρωτάθλημα παίζει ελάχιστα, ενώ 90 λεπτά έχει βγάλει μόνο στο κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, όταν τον ρώτησαν από την NOVA για το αν είναι σε ετοιμότητα, απάντησε με... παράπονο:

"Είμαι εδώ και καιρό έτοιμος και περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω, ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς".

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

"Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά και κάτι πολύ όμορφο. Περιμένουμε πως και πως αυτά τα ματς, είναι τα ομορφότερα και τα σημαντικότερα της χρονιάς. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να κερδίσουμε".

Για το πώς θα βάλει σε κλίμα ντέρμπι τους νεότερους:

"Δεν θα έλεγε κάτι συγκεκριμένο αλλά θα προσπαθούσα με παράδειγμα μέσα από την προπόνηση να τους δείξω ποιος είναι ο δρόμος, κάνοντας την αρχή για να δουν οι παίκτες που το ζουν για πρώτη φορά τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς για την ομάδα μας".

Για το 0-3 του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ:

"Λίγες ώρες πριν αρχίσει όλα ξεχνιούνται. Δεν έχουν καμιά σημασία τα προηγούμενα αποτελέσματα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πας για κάτι πολύ διαφορετικό".

Για το ενδεχόμενο να απουσιάσει ο Μπεργκ:

"Σίγουρα θα έχουν και άλλες επιλογές παρότι είναι σημαντικός παίκτης για αυτούς. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουν αυτοί, εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα".

24MEDIA NETWORK