Αήττητος με ΠΟΚ αλλά πελάτης του ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Σε 5 ματς φέτος με το πάλαι ποτέ ΠΟΚ ο Ατρόμητος είναι αήττητος, μετρώντας 2 νίκες - 3 ισοπαλίες. Με τον ΠΑΟΚ όμως, μετατράπηκε σε... πελάτη του με 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δικαιολογία πάντως έχει...

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ποιος είναι ο καλύτερος... πελάτης του φετινού ΠΑΟΚ; Ο Ατρόμητος! Δηλαδή η ομάδα που με τους άλλους τρεις εκπροσώπους της ελληνικής Big 4 παραμένει αήττητη την φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος έχει να επιδείξει 4 κερδισμένους βαθμούς με Ολυμπιακό κι ΑΕΚ (από μια εκτός έδρας νίκη αλλά και εντός έδρας ισοπαλία αντίστοιχα) και 1 με τον Παναθηναϊκό( δεν έχουν αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο, στη Λεωφόρο).

Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όμως, το καλοδουλεμένο σύνολο του Κάναντι έχει να επιδείξει το απόλυτο μηδέν! Δηλαδή 4 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Τούμπα 2-1 με ανατροπή στο πρωτάθλημα και 2-0 στο Κύπελλο και στο Περιστέρι 0-2 στο πρωτάθλημα και 1-3 στην κυπελλική ρεβάνς. Απολογισμός 4 ήττες με 2 – 9 γκολ!

Υπάρχει βέβαια η πολύ σοβαρή δικαιολογία για τον Ατρόμητο πως σε όλα τα ματς με τον ΠΑΟΚ ... υποχρεώθηκε να μην χρησιμοποιήσει τους τρεις "δανεικούς" παίκτες από το "δικέφαλο", τους αναντικατάστατους Ουάρντα, Χατζηισαϊα, Γιαννούλη. Πόσο μάλλον όταν ο... Σάλαχ του Περιστερίου είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και τον ανεβάζει επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK