Αλλος κόσμος: Ανοιχτή προπόνηση με... χαμό η Σεβίλλη την Πρωτοχρονιά!

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το προπονητικό κέντρο της Σεβίλλης πλημμύρισε από κόσμο, κυρίως παιδιά, που έκαναν πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο γήπεδο.

Sevilla fans pose for a picture ahead of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Leicester City and Sevilla at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, March 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Sevilla fans pose for a picture ahead of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Leicester City and Sevilla at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, March 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Είσαι φίλαθλος και θέλεις να κάνεις κάτι την Πρωτοχρονιά που να έχει σχέση με την αγαπημένη σου ομάδα; Αν είσαι Σεβίλλη... κανένα πρόβλημα.

Η πρώτη προπόνηση των Σεβιγιάννων για το 2018 ήταν ανοιχτή για το κοινό με αποτέλεσμα να επικρατήσει το...αδιαχώρητο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Εσπευσαν, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επαναλαμβάνουμε, περισσότεροι από 7000 φίλαθλοι, κυρίως παιδιά που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και να τους απολαύσουν από κοντά!

Αδιανόητο για τη δική μας κουλτούρα είπατε; Καλώς το είπατε, αδιανόητο είναι. Αλλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Ισπανίας και άλλος ο δικός μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK