Αμπντούν: "Αν με θέλετε, γυρίζω και δωρεάν"

Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Τζαμέλ Αμπντούν, φαίνεται πως ψάχνει την επιστροφή του στο Λιμάνι. Διαβάστε ποιος ακόμη πρώην παίκτης των "ερυθρολεύκων", "ψάχνεται" για επιστροφή.

Αμπντούν: "Αν με θέλετε, γυρίζω και δωρεάν"
INTIME SPORTS

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός φέρεται να επικοινώνισε με ανθρώπους του Ολυμπιακού, επιδιώκοντας την επιστροφή στην πρώην ομάδα του. Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σ' αυτό καθώς προκειμένου να απλοποιήσει τα πράγματα, πρότεινε να αγωνιστεί ακόμη και δωρεάν στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Να σημειώσουμε πως ο Αμπντούν παραμένει εδώ και περίπου 10 μήνες ανενεργός στη Νότιγχμαμ Φόρεστ και θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Βέβαια, η πρώτη απάντηση που έλαβε από τη διοίκηση του Ολυμπαικού ήταν αρνητική, καθώς δεν επιθυμούν την επιστροφή του Αλγερινού, εξαιτίας και του τρόπου που αποχώρησε από την ομάδα το καλοκαίρι του 2013. Όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προχωρήσει, εκτός κι αν ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων" Βίτορ Περέιρα, έχει αντίθετη άποψη.

Ανάλογο αίτημα επιστροφής έχει στείλει ακόμη ένας ακόμη πρώην "ερυθρόλευκος". Ο λόγος για τον Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Ελλάς Βερόνα και δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, ούτε αυτό το σενάριο παρουσιάζει πολλές πιθανότητες.

Αντίθετα, η μοναδική "επιστροφή" που έχει αυξημένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί είναι αυτή του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε από το Λιμάνι το καλοκαίρι για χάρη της Τραμπζονσπόρ, ωστόσο μετά την απομάκρυνση Μίτσελ, ο δρόμος πλέον έχει "ανοίξει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK