ΕΡΤ: Αντιδημοκράτες, αλλά όχι... ΠΑΟΚτσήδες οι εισβολείς

Η διοίκηση της ΕΡΤ πήρε θέση καικαταδίκασε αφενός την εισβολή στο κτίριο αφετέρου τη διακοπή του κανονικού προγράμματος του τρίτου καναλιού. Μόνο που δεν ανέφερε πως ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Τάσο Σταμπουλή που ανέγνωσε το ψήφισμα σε έκτακτο δελτίο.

ΕΡΤ: Αντιδημοκράτες, αλλά όχι... ΠΑΟΚτσήδες οι εισβολείς

Η αντίδραση - καταδίκη των όσων συνέβησαν στην ΕΡΤ3 το απόγευμα της Τρίτης ήταν αυτονόητη και αναμενόμενη. Κάτι όμως έλειπε από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Τι; Ο χρωματικός προσδιορισμός όσων εισέβαλαν στο κτίριο και διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματος. Χαρακτηρίζονται απλώς και αδιακρίτως οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας.

Την ίδια στιγμή που ο δημοσιογράφος Τάσος Σταμπουλής, προτού αναγνώσει κομμάτια του ψηφίσματος διαμαρτυρίας που του επιδόθηκε, ονομάτισε κανονικά την ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ.

Κάντε τις συγκρίσεις.

Ιδού η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

" Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν".

Ιδού το έκτακτο δελτίο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK