Απλή λογική

Απλή λογική
Ορισμένα πράγματα στην ζωή είναι πολύ δύσκολο να τα αντιληφθούμε ιδιαίτερα στον χώρο το Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για την Α.Ε.Κ ότι θα πέσει Δ'Εθνική ότι δεν πρόκειτε κανείς να την γλιτώσει ότι θα αλλάξει ο νόμος και θα πάει Β'Εθνική κλπ.

Τα παραπάνω ακούγονται και γράφονται από (δημοσιογράφους) αυτό είναι το κακό.Είναι κακό διότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν την απλή λογική πριν γράψουν ήμιλήσουν να σκεφθούν τρία τέσσερα απλά πράγματα.Σας τα γράφω και όταν με το καλό κλέισει αυτό το κεφάλαιο θα δούμε ποιός είχε δίκιο εκείνοι ή εγώ.

Ποιό κράτος (Ελληνικό) θα αφήσει ένα σωματείο σαν την Α.Ε.Κ να πτωχεύσει και να χάσει τόσα δις.

Ποιό κράτος που τόσα χρόνια τους κάλυπτε όλους αυτόυς που έφαγαν και το καταπέτασμα από την Α.Ε.Κ θα τους αφήσει τώρα στα χέρια των 1,500,000 Αεκτζήδων.

Ποιός πιστεέυει ότι ο Ντέμις είναι μόνος του;Κανένας,υγιείς σκεπτόμενος.Τα πρώτα δέκα ονόματα μπορούν να αγοράσουν δέκα Α.Ε.Κ μαζί.

Επίσης δεν γνωρίζουν τους υπόλοιπους της ομάδας Ντέμι.Δεν γνωρίζουν το σχέδιο από την αγορά και μετά και με ποιά συμμετοχή.

Διότι επιχειρηματικά δεν μπορεί να γίνει από τώρα.Κανονικά έπρεπε να τους πληρώσουν για να αναλάβουν και όχι να πληρωθούν.

Ποιά Αγγλική και ποιά Ολλανδική εταιρία θα κάνει Δ.Σ και θα πεί ανακοινώστε στους μετόχους ότι η τάδε επενδυσή μας πήγε περίπατο.Και άλλα πολλά δεν θέλω να σας κουράσω.

Απλά όλοι αυτοί φοβόνται διότι η Α.Ε.Κ αρχίζει να ξαναγίνετε διοικητικά μεγάλη και αυτό τους ΠΟΝΑΕΙ.

Ετσι απλά η Α.Ε.Κ ξαναγιεννιέται και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται στερούνται στοιχειώδους και απλής λογικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK