Από εκεί θα προκύψουν επιπλέον έσοδα στην Λίγκα

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League Σουρωτή και μπορεί να... σώσει εν μέρει τις ομάδες από τον οικονομικό μαρασμό, σε περίπτωση που υπογραφεί συμφωνία με λιγότερα χρήματα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
camera super league EUROKINISSI SPORTS

Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα. Και το λέμε γιατί πολλές φορές γίνονται προτάσεις και υποσχέσεις που μένουν στα λόγια. Τώρα όμως μοιάζει με... μονόδρομο, από τη στιγμή που μπορεί να φέρει επιπλέον χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ.

Η πρόταση λοιπόν κάνει λόγο για τη διεξαγωγή Λιγκ Καπ στο τέλος της περιόδου και συγκεκριμένα το μήνα Μάιο. Δεν θα είναι με τον κλασικό τρόπο που γίνεται σε άλλες χώρες, αλλά νοκ άουτ. Θα συμμετέχουν και οι 16 ομάδες της λίγκας με τους αγώνες να μεταδίδονται τηλεοπτικά.

Αυτό είναι και το κλειδί της όλης υπόθεσης, αφού ουσιαστικά μιλάμε για μία νέα διοργάνωση, για την οποία οι ομάδες θα διαπραγματευτούν από την αρχή με πιθανούς ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς πάροχους.

Τώρα στην ερώτηση ποιον μπορεί να... συγκινήσει ένα τέτοιο προϊόν η απάντηση είναι απλή. Με το Μουντιάλ του καλοκαιριού να πλησιάζει, ο Μάιος θα είναι... νεκρός τηλεοπτικά μήνας, ενώ και οι σύλλογοι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν αγώνες και οι παίκτες τους να μην... κάθονται.

Είπαμε όμως. Επίσημα δεν υπάρχει τίποτα. Απλά αποφασίστηκε να το... συζητήσουν το επόμενο διάστημα πιο οργανωμένα και μα πλάνο. Υπομονή λοιπόν....

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK