Από τον Ολυμπιακό στην Λάτσιο!

Ποιος και γιατί αποχωρεί άμεσα από τους "ερυθρόλευκους", έχοντας μάλιστα προγραμματίσει απόψε αποχαιρετιστήριο δείπνο στην υπόλοιπη ομάδα του. Η σχέση του με τον Βασίλη Βούζα, η "μετανάστευση" στην Ιταλία και ο ρόλος του Ιγκλι Τάρε, τεχνικού διευθυντή της Λάτσιο, στην "μεταγραφή" αυτή.

Από τον Ολυμπιακό στην Λάτσιο!

Οι... αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, παρότι Μάρτιο μήνα η σεζόν δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.Kαι μαζί γίνονται οι όποιες αναδιαρθρώσεις γενικότερα στον οργανισμό Ολυμπιακός.

Η απόλυση του Πάουλο Μπέντο και των συνεργατών του “ανέβασε” από τις Ακαδημίες στην πρώτη ομάδα των “ερυθρόλευκων” τους Βασίλη Βούζα,Τάσο Πάντο και Αλέκο Ράντο. Για να ακολουθήσει μια ακόμη απόσυρση,αυτή του Φώτη Στρακόσια.

Ο παλαίμαχος διεθνής Αλβανός κίπερ είχε πάει μαζί με τον Βούζα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014,αρχικά ως υπεύθυνος όλης της Ακαδημίας για τους τερματοφύλακες. Από το περασμένο καλοκαίρι, με την άφιξη του Μπέντο που έφερε το δικό του τημ στον Ολυμπιακό, ο Αλέκος Ράντος πήγε στην Ακαδημία με τον Στρακόσια να παίρνει μετάθεση σε ρόλο βοηθού του Βούζα στηνU20.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Φώτης Στρακόσια είχε ενημερώσει πως θα αποχωρούσε στο τέλος και θα πήγαινε στη Ιταλία, για να είναι κοντά στον γιο του Θωμά Στρακόσια, που είναι ο Νο 2 τερματοφύλακας της Λάτσιο (είχε ακουστεί το καλοκαίρι να ερχόταν δανεικός στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι).

Τελικά το... επίσπευσε και αποχωρεί οικειοθελώς άμεσα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Μάλιστα έχει προγραμματίσει απόψε να κάνει το τραπέζι σε όλα τα μέλη της ομάδαςU20των “ερυθρόλευκων”.

Η... είδηση όμως, έχει να κάνει με το που θα συνεχίσει (είτε τώρα, είτε πιθανότατα από το καλοκαίρι) την καριέρα του ο Φώτης Στρακόσια. Ο συμπατριώτης του Ίγκλι Τάρε, τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, του έχει κάνει πρόταση και τον περιμένει στην Ρώμη.

Με την σύμφωνη γνώμη και του παλαίμαχου Ιταλού διεθνή γκολκίπερ Αντζελο Περούτσι, που είναι τιμ μανατζερ στους “λατσιάλι”, ο μπαμπάς Στρακόσια θα ενταχθεί στο τιμ τους. Μένει να διευκρινιστεί αν θα είναι στην πρώτη ομάδα και θα γυμνάζει τον γιο του Θωμά ή θα αναλάβει στις Ακαδημίες της Λάτσιο το πόστο που είχε και στον Ολυμπιακό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK