ΑΠΟΦΑΣΗ Μπέντο: Με τσάρτερ η ομάδα στη Λάρισα

Με το πού άκουσε ο Πορτογάλος τεχνικός ότι το ταξίδι οδικώς από και προς τη Λάρισα έχει διάρκεια 4 ώρες, ζήτησε από τη διοίκηση να μεταφερθεί η ομάδα αεροπορικώς. Διαβάστε που θα προσγειωθούν οι πρωταθλητές, καθώς η Λάρισα δεν διαθέτει αεροδρόμιο. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ Μπέντο: Με τσάρτερ η ομάδα στη Λάρισα

Μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού κι από τους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει διαδοχικά μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας είναι η κούραση. Μετά τον κυριακάτικο αγώνα της Λάρισας, οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Πέμπτη τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League και τρεις ημέρες αργότερα την ΑΕΚ στο πρώτο –χρονικά- ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Βασική προτεραιότητα του Πάουλο Μπέντο πέρα από την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, είναι να διατηρήσει όσο το δυνατό περισσότερο «φρέσκους» τους παίκτες του. Μόλις πληροφορήθηκε, λοιπόν, ότι το ταξίδι του Σαββάτου προς τη θεσσαλική πρωτεύουσα γίνεται οδικώς και έχει διάρκεια γύρω στις τέσσερις ώρες, ζήτησε από τη διοίκηση να μεριμνήσει ώστε η ομάδα να μεταβεί με αεροπλάνο.

Το αίτημά του έγινε δεκτό με συνοπτικές διαδικασίες, παρά το υψηλό κόστος και η αποστολή θα αναχωρήσει μετά την αυριανή προπόνηση με τσάρτερ και αρχικό προορισμό το -στρατιωτικό- αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, για να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία, καθώς όπως εξήγησε και ο Πορτογάλος κόουτς αν οι παίκτες του πέρα από την κούραση του αγώνα, έχουν και 8 ώρες συνολικά ταξίδι στην πλάτη, θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν και για το ματς με τους πρωταθλητές Κύπρου, αλλά και για το μεγάλο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Για πρώτη φορά, λοιπόν, μετά από χρόνια, ο Ολυμπιακός θα μετακινηθεί με αεροπλάνο από και προς τη Λάρισα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιπλέον κόπωση. Στο υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, άλλωστε, ακόμη και οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλη σημασία. Οι παίκτες, έστω κι αν η δουλειά τους προβλέπει μεγάλες καταπονήσεις, δεν είναι ρομπότ…

ΓΕΩ

24MEDIA NETWORK