Aris Baseball Cup

Aris Baseball Cup

Το τουρνουά του Αρη Θεσσαλονίκης, 2ο Acis Aris Baseball Cup, ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς του μπέιζμπολ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο νεόκτιστο γήπεδο του Αρη στους Ταγαράδες (Θεσσαλονίκη) και θα συμμετάσχουν οι (link:49080)Αρης(/link), (link:49082)Σπάρτακος Γλυφάδας(/link), Athletes in Action και ο Ιάσωνας Κερατσινίου.

Η επίσημη προκύρηξη του τουρνουά

"Μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου Aris Baseball Cup (21.09.2003) στο γήπεδο Χαριλάου η ομάδα μας διοργανώνει στο πρώτο γήπεδο Baseball της Θεσσαλονίκης (Ταγαράδες 8η οδό κοντά στην Waterland) το 2ο Acis Aris Baseball Cup. Μεγάλος προσκεκλημένος είναι ο Πρωταθλητής Α' Εθνικής Ελλάδος Σπάρτακος Γλυφάδας. Επίσης μεγάλη μας τιμή είναι η συμμετοχή του Ιάσων Κερατσινίου ο οποίος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Ελλάδος και βεβαίως της ομάδας των Athletes in Action που συμβάλλουν στα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Θεσσαλονίκη.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι ημιτελικοί αγώνες το Σάββατο. Την Κυριακή στις 10 το πρωί θα παίξουν οι ηττημένοι των αγώνων για την τρίτη θέση (Μικρός Τελικός) και οι νικητές θα παίξουν στον μεγάλο τελικό. Επίσης το Σάββατο πριν την έναρξη του τουρνουά η Β' Ανδρκή ομάδα μας θα παίξει ένα εσωτερικό διπλό. Η είσοδος σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη".

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου



ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

10.00 Αγώνας Επίδειξης Β' Ανδρικής Ομάδας Άρη
12.00 (1) Άρης Θεσσαλονίκης - Ιάσων Κερατσινίου
15.00 (2) Athletes in Action - Σπάρτακος Γλυφάδας




Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

10.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

13.00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ






News 24/7

24MEDIA NETWORK