Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό για τον Μιλιβόγεβιτς!

Το Contra.gr αποκαλύπτει το τελικό ποσό της συμφωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κρίσταλ Πάλας για τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ανατρέπει πολλά από τα σενάρια των τελευταίων ημερών! Διαβάστε, επίσης, ποιος είναι ο μοναδικός όρος που θα προσθέσει στο ταμείο των "ερυθρολεύκων" άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ...

Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό για τον Μιλιβόγεβιτς!

Γράφθηκαν πολλά αναφορικά με τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό. Πολλή κουβέντα και διάφορα ποσά αναφέρθηκαν και για το ποσό με το οποίο "κλείδωσε" το μεγάλο deal. Πολλοί υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 15 εκατομμύρια ευρώ. Κάποιοι άλλοι ανέβασαν το ποσό στα 16 και 16,5 εκατομμυρια. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι διαφορετική.

Η πρώτη προσφορά του αγγλικού συλλόγου, περίπου δέκα ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν στα 9 εκατομμύρια λίρες λίγο πάνω από τα 10,5 εκατομμύρια ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου επανήλθε τρεις ημέρες αργότερα ανεβάζοντας την προσφορά της στα 10,5 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 12 εκατ. ευρώ.

Αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ποσό για τον Μιλιβόγεβιτς!

Οι "ερυθρόλευκοι" απάντησαν για δεύτερη φορά αρνητικά, αλλά με τη διάθεση να το συζητήσουν σοβαρά αν η Πάλας ανέβαζε λίγο περισσότερο την προσφορά της. Τελικά η συμφωνία έκλεισε στα 11 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή στα 12,8 εκατ. ευρώ, αλλά οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού φρόντισαν να περάσουν κι έναν όρο που θα ανεβάσει το τελικό ποσό άλλα 2 εκατομμύρια.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός όρος που μπήκε στη συμφωνία και δεν έχει να κάνει με τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ούτε με ρήτρα μεταπώλησης παρότι κι αυτό είχε ακουστεί. Αφορά αποκλειστικά το αν η Κρίσταλ Πάλας θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει επιπλέον δύο εκατομμυρια και το συνολικό ποσό θα φτάσει στα 14,8 εκατ. ευρώ.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν καλά ότι ποτέ ομάδα με προπονητή τον Σαμ Αλαρντάις δεν έχει υποβιβαστεί από την "Πρέμιερ Λιγκ" και εκτιμούν ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Άρα το τελικό ποσό, αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, θα "αγγίξει" τα 15 εκατομμύρια που από την αρχή κυνηγούσαν οι αρμόδιοι του συλλόγου με τη σύμφωνη γνώμη του Σέρβου χαφ.

ΓΕΩ

24MEDIA NETWORK