Αυτοί οι δυο παίκτες της Μπεσίκτας... γυάλισαν στον Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στον τουρκικό Τύπο μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας και αποκάλυψε ποιους δυο παίκτες των "μαύρων αετών" θα ήθελε να δει με τη φανέλα των ερυθρόλευκων (VIDEO).

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Karembeu EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 1-1 στο "Καραϊσκάκης" η Μπεσίκτας θεωρείται φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Σο τέλος του αγώνα της Πέμπτης, ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε σε τουρκικά ΜΜΕ για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε για το ποιον ή ποιους παίκτες θα ήθελε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, δεν δίστασε να μιλήσει με ονόματα και... διευθύνσεις!

"Σέβομαι όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως φυσικά και θα ήθελα να είχαμε παίκτες όπως ο Αμπουμπακάρ και ο Χάτσινσον στον Ολυμπιακό", αποκάλυψε αρχικά και συνέχισε:

"Πρέπει όμως να σεβαστείς την ποιότητα όλων των παικτών και ο πρόεδρος μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, το γνωρίζει αυτό. Επίσης πρέπει να σεβαστούμε το financial fair play. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τις μεγάλες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι. Θα φτιάξουμε το μπάτζετ μας, σύμφωνα με το δικό μας πλάνο".

Να σημειώσουμε πως και οι δυο αυτοί παίκτες ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αμπουμπακάρ, που ισοφάρισε σε 1-1 στο 53ο λεπτό, να περνά ως αλλαγή στο 82ο λεπτό για να μπει μέσα ο Τοσούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK