Αυτοί που ακολουθούν (ή όχι) τον Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς κούνησε ήδη μαντήλι. Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους "ερυθρόλευκους" που βρίσκονται με το ένα πόδι εντός και με το άλλο εκτός Ολυμπιακού;

Αυτοί που ακολουθούν (ή όχι) τον Βούκοβιτς
Φιγκέιρας EUROKINISSI

Η ανακοίνωση από τη Βερόνα της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς ήρθε να "κλείσει" ένα από τ' ανοικτά ζητήματα της "ερυθρόλευκης" επικαιρότητας. Μόνο που ο 30χρονος Σέρβος στόπερ δεν ήταν η μοναδική εκκρεμότητα σ' ένα ρόστερ που πρέπει να ελαφρύνει για ν' αποφασιστεί αν και ποιος άλλος θα έρθει.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους και τηρούν στάση αναμονής σε αρκετές υποθέσεις.

Για να τις δούμε μία προς μία:

- Ο Χρβόγιε Μίλιτς έχει πρόταση από τη Χάιντουκ. Μόνο που οι πρωταθλητές Κροατίας τον θέλουν ελεύθερο και όχι με μεταγραφή. Λογικό είναι στον Ολυμπιακό να μην δέχονται σε πρώτη φάση να τον παραχωρήσουν δίχως αντίτιμο.

- Ο Σάσα Ζντιέλαρ ξέρει ότι τον θέλουν στην Παρτιζάν. Ό,τι ισχύει όμως για τον Κροάτη αριστερό μπακ, ισχύει και για τον Σέρβο χαφ, αφού οι Πειραιώτες περιμένουν έστω ένα μικρό κέρδος προτού δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

- Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας θα βρίσκεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, στην Μπράγκα για να υπογράψει. Μην θεωρήσετε όμως τίποτα τελειωμένο. Ιδίως από τη στιγμή που ο έμπειρος δεξιός μπακ παίζει σταθερά (με την ΑΕΚ θα είναι βασικός) και το βήμα του Ομάρ παραμένει μετέωρο. Αρκετές οι πιθανότητες να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν, αφού ο Γκαρθία τον εμπιστεύεται.

- Ο Εμάνουελ Εμενίκε, τέλος, είναι αυτός που δεν δείχνει να νοιάζεται για το μέλλον του. Έχει επαναπαυτεί στο συμβόλαιό του, δεν κυνηγάει προτάσεις και απλώς περιμένει.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK