Αυτός είναι ο φορ που κοιτάει ο Ατρόμητος

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει εντοπίσει τον επιθετικό που θέλει να φέρει στον Ατρόμητο τον Γενάρη, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Αυστρία για μία πενταετία (VIDEO).

Kosovo's Atdhe Nuhiu, left, and Ukraine's Yevhen Khacheridi battle for the ball during the World Cup Group I qualifying soccer match at Loro Borici stadium, in Shkoder, Albania, Friday, Oct. 6, 2017. (AP Photo/Hektor Pustina)
Atdhe Nuhiu AP IMAGES

Και το όνομα αυτού Άντε Νουχίου! Ο έμπειρος Κοσοβάρος επιθετικός είναι ο εκλεκτός του Νταμίρ Κάναντι για τη γραμμή κρούσης του Ατρόμητου και γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να αποκτηθεί από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Οι Περιστεριώτες θέλουν να τον πάρουν ως ελεύθερο όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, που υπολογίζονται σε 350.000€ το χρόνο, στο... μισό.

Στα 28 του χρόνια ο Νουχίου έχει αγωνιστεί σε έξι διαφορετικές ομάδες, σκοράροντας με όλες, ενώ από το 2013 φοράει τα χρήματα της Σέφιλντ μετρώντας 151 συμμετοχές με 20 τέρματα!

Το κακό με τον Κοσοβάρο είναι πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει πετύχει ένα μόλις γκολ και γι΄αυτό το λόγο έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της αγγλικής ομάδας.

Το στυλ του είναι αυτό που λέμε επιθετικός... θωρηκτό, αφού έχει ύψος 1,96 και μεγάλο όγκο. Είναι αυτό που ψάχνει δηλαδή ο Κάναντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK