Τον Χάσι... κυνηγάει όλη η Σερβία

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο “πυροβολισμός” ερωτήσεων πολιτικού περιεχομένου από τους Σέρβους ρεπόρτερ προς τον Χάσι. Και τον Μάριν δεν θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί της Παρτιζάν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΕΣΝΙK ΧΑΣΙ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
xasi EUROKINISSI SPORTS

Το κλίμα στο Βελιγράδι δεν μυρίζει... μπαρούτι. Τουλάχιστον προς το παρόν παρά τα όσα έχουν ακουστεί περί παρουσίας ΠΑΟΚτζήδων ή παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού (σ.σ. το έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες της Παρτιζάν), δεν έχουν προκαλέσει αναστάτωση στις τοπικές αρχές.

Το τι θα συμβεί εώς την έναρξη του ματς θα το μάθουμε σε μερικές ώρες. Πάντως, προς το παρόν το κλίμα από πλευράς Σέρβων είναι περισσότερο “πολεμικό” για συγκεκριμένα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής και όχι για όλην την ομάδα.

Τον Χάσι τον ζάλισαν στις ερωτήσεις οι ρεπόρτερ της Παρτιζάν περί Κοσόβου και διαφόρων άλλων παρόμοιων πολιτικών συζητήσεων. Επίσης, δεν τους περνάει απαρατήρητος ούτε ο Μάρκο Μάριν εξαιτίας μίας ανάρτησης που είχε κάνει την ημέρα της κλήρωσης για τις αδερφικές σχέσεις Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού.

Στο “σημάδι” φυσικά και ο Γιάγκος Βούκοβιτς λόγω Ερυθρού Αστέρα, ενώ ίσως οι μοναδικοι που περνούν απαρατήρητοι από τους οπαδούς της Παρτιζάν είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Για τον Χάσι πάντως ακούγεται ότι θα υπάρχουν πολλά πανό περί Κοσόβου... Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου όμως φρόντισε να “ντριμπλάρει” στις απαντήσεις του, παραπέμποντάς τους στο αυτονόητο. Ότι απόψε (25/7, 21.45) παίζεται ένα ποδοσφαιρικό ματς και δεν διεξάγεται κάποια πολιτική συζήτηση για το Κόσοβο...

Α.Β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK