Backstage

Backstage

"Λες να ζητήσω και τις αλλαγές του Σουμ;"

"Κοίτα να δεις που θα κάνει αλλαγή στην αλλαγή..."

"Τι θέλω κι ανοίγω το στόμα μου..."

"Από που φεύγουμε;"

"Ξέρεις να το σηκώνεις;"

"Βάζεις τα χέρια από κάτω και το σηκώνεις ψηλά. Πρόσεχε μην σου πέσει!"

"Μου δίνει κανείς σημασία;"

"Τόση ώρα τραγουδάω και κανείς δεν δίνει σημασία..."

"... στην φωνή μου!"



Η Γεροντοκόρη

Τί έγινε κυρ Αστυνόμε; Πήραμε το κύπελλο; Και με ποιόν παίζαμε;Βάλαμε και τρία γκολ, λέει. Μα καλά, ποιόν είχαμε αντίπαλο; Μωρέ κάτι ήξερα καιέβγαλα από το πατάρι τα κασκόλ και τις σημαίες. Έδωσα στον παππού κάτιηρεμιστικά, έπεσε και κοιμήθηκε και πήγα να πανυγηρίσω με τον Γιαννάκη της κυραΤασούλας του 5ου, που έχει και μηχανάκι. Έβλεπα ξεχωριστά από τον παππού το παιχνίδι.

Εγώ ήμουν σπίτι και ο παππούς στοκαφενείο. Εκείνος ήρθε με ασθενοφόρο. Μα τρία γκολ; Που τον είχαν το νου τους οι άλλοινοι; Στην κόρη του Σουμ; Σιγάκαι την γυναίκα δηλαδή. Αν ήμουν εγώ η κόρη του, θα είχαμε βάλει τουλάχιστον 6γκολ, διότι οι άλλοινοι δεν θα "κατέβαιναν" καθόλου. Κάπου μέσα στο γήπεδο, πήρε το μάτι μου τον Αλέφαντο. Τί ήθελε αυτός εκεί, ήτανπροσκεκλημένος; Έχει κόρη ο κυρ Νίκος ή τσάμπα το παλεύει; Φωταγωγήθηκε και η Αθήνα ψες. Βρε, τόσα φώτα και τους αλλουνούς δεν τους είδα.

Δεν είχε τραπέζι η Πέγκυ Ζήνα για τους Κυπελλούχους, κυρ Αστυνόμε μου; Θατρελλαθούμε εντελώς δηλαδή; Και για ποιούς είχε τραπέζι..Για τον πανελλήνιοσύλλογο ταπητοκαθαριστών που είχε χορό; Να αδειάσει το μαγαζί να γίνει τηςΠέγκυς το κάγκελο. Πήραμε και εμείς μια κούπα και δεν είχαμε χώρο να τηνεγιορτάσουμε. Δεν το ήξερα πιο νωρίς να είχα αδειάσει το σαλόνι μου, να μαζευόμασταν στοσπίτι.

Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο βέβαια, είναι ότι δεν είχαμε επεισόδια. Ήέχουμε ένα όνομα ρε παιδιά ή δεν έχουμε.Πάμε, βλέπουμε ήσυχα ήσυχα τον αγώνα και μετά πάμε στο σπίτι μας. Ξεφτίλα.Ευτυχώς που έπεσαν κάτι ψιλούλες στους αστυνομικούς και κάπως την σώσαμε τηνπαρτίδα. Ούτε σπασμένες τζαμαρίες όμως, ούτε κατεστραμμένα αυτοκίνητα, ε ας τοκλείσουμε το μαγαζί να τελειώνει το θέμα.

Τσάμπα και άδικα τα πήρανε τα μέτρα. Δεν είχαν όρεξη τα παιδιά να παίξουνε χθες.Αν ήθελες να κάνεις κάπου μήνυση χθες δεν υπήρχε αστυνομικός στο τμήμα. Ήτανόλοι στο γήπεδο. Σας πληρώνουμε κυρ Αστυνόμε, για να πηγαίνεται να βλέπετε στοτσάμπα αγώνες. Οι άλλοι που πληρώσανε 50 ευρώ δηλαδή, ήταν ηλίθιοι; Αν τα ξέραμεαυτά από πριν θα πηγαίναμε όλοι στην ΕΛ.ΑΣ. Μια περιουσία μας έχει στοιχήσει το γήπεδο. Πάτε εσείς εκεί, τρώτε και τονπασατέμπο σας, πέφτει και καμιά ψιλή έτσι για να λέμε, ότι είναι δύσκολο το έργοσας και αυτό ήταν.

Αμ ο άλλος, ο δικός σας. Ήταν εκτός υπηρεσίας, πήγε στογήπεδο εψές και έκανε επεισόδια. Αυτό είναι συναδελφική αλληλεγγύη. Του είπανεθα είσαι εκτός σήμερα αλλά έλα στο γήπεδο να μας χτυπήσεις να δει ο κόσμος τιτραβάμε. Έβαλε καπέλο, γυαλιά ηλίου, έμεινε και αξύριστος 4 μέρες να μοιάζειπερισσότερο αιμοβόρος και αυτό ήταν. Οι αστυνομικοί τα κάνουν τα επεισόδια καιτην πληρώνουν τα αθώα τα παιδιά. Ο Πορφύρης ο αντεροβγάλτης, ο Κλεόβουλος οπαστρικός, ο Αριστείδης ο μπλακ-εντ-ντέκερ και τα υπόλοιπα τα χριστιανόπουλα.Ντροπή. Στον επόμενο τελικό δεν θα σας παίξουμε.

Μα να βάλουμε τρία γκολ; Ούτε εμείς δεν το περιμέναμε. Aντε δύο και αυτά με τοζόρι. Το γνωστό σύστημα κούτσα-κούτσα. Αν αλλάξετε το πρώτο σύμφωνο, προκύπτεικαι ένα δεύτερο σύστημα αλλά δεν φέρνει καλά αποτελέσματα και δεν το προτιμούνπολλοί. Μα τρία γκολ...

Με ποιόν παίζαμε επιτέλους, κυρ Αστυνόμε;



Με την υπογραφή...

Από πότε υπάρχει αγνό παρθένο μαλλί;
Από τότε που τα πρόβατα άρχισαν να τρέχουν πιο γρήγορα από τους τσοπάνηδες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK