Χαλί εκατομμυρίων από την Κίνα για Μανωλά!

ΚΙΝΑ ΚΑΛΕΙ ΜΑΝΩΛΑ: Ο Ελληνας στόπερ της Ρόμα "γυάλισε" σε κινέζικη ομάδα η οποία τον Φεβρουάριο επιχείρησε να κάνει...ρελάνς για να τον πείσει να μετακομίσει στην Κίνα. Απέρριψε την προσφορά ο παίκτης αλλά οι Κινέζοι αναμένεται να επανέλθουν δριμύτεροι. Ολες οι λεπτομέρειες.

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Παρά το γεγονός ότι που έχει περάσει καιρός από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για την (σπουδαία, πλέον) αγορά της Κίνας, ένα ελληνικό όνομα μένει... ζεστό στο στόμα των Κινέζων ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ισχυρό γραφείο μάνατζερ στο εξωτερικό οι Κινέζοι (για την ακρίβεια ομάδα του...αφρού από το κινέζικο πρωτάθλημα) κινήθηκαν δυναμικά για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Τα χρήματα δεν ήταν εμπόδιο από την πλευρά της ομάδας, όπως τόνισαν οι ίδιες πηγές (κάθε άλλο), αλλά οι απαιτήσεις από την πλευρά του παίκτη για να μετακομίσει στην καλύτερη του ίσως στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε μια τέτοια αγορά ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλες, πράγμα απολύτως λογικό.

Το σχετικό deal επιδίωξε να κάνει γραφείο του εξωτερικού σε επαφή με την κινέζικη ομάδα ενώ την πλευρά του παίκτη την προσέγγισε τρίτος χωρίς να γίνουν γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Είναι πάντως σαφές ότι οι Κινέζοι αναμένεται να επανέλθουν το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται και με βελτιωμένη πρόταση, για να πει το πολυπόθητο ναι ο Μανωλάς. Ο Ελληνας στόπερ όμως είναι περίζητητος σε πολύ πιο ανταγωνιστικές ποδοσφαιρικές αγορές, όπως αυτές της Αγγλίας και της Ισπανίας και είναι φυσικό να έχει ρίξει εκεί το βάρος του στην παρούσα χρονική στιγμή.

Στο κόλπο για την απόσπαση της υπογραφής του παίκτη βρίσκεται, παράλληλα, και η Ιντερ από την ιταλική αγορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το σήριαλ Μανωλά θα μας χαρίσει πολλά και...συναρπαστικά επεισόδια.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK