Χέρι-χέρι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για την αναδιάρθρωση

Tο μπλοκ που εσχάτως έχουν συγκροτήσει Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχε κοινή άποψη στο θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος και της πρότασης επ΄' αυτού του Γιώργου Βασιλειάδη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γκαγκάτσης-Ζαμάνης EUROKINISSI

Ισχυρές αντιδράσεις, όπως είχε προαναγγείλει το Contra.gr, συνάντησε την Τετάρτη η πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των ελληνικών επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Κατά της πρότασης να υπάρξουν τελικά 12 ομάδες από τη μεθεπόμενη σεζόν τάχθηκαν σαφώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ οι οποίοι έχουν κοινή αντίληψη στο συγκεκριμένο θέμα.

Εκαναν λόγο για "βίαιη" αναδιάρθρωση και αντιπρότειναν την πιο "ήπια" προσέγγιση των 14 ομάδων από τη μεθεπόμενη σεζόν. Στο μπλοκ αυτό συντάχθηκε και η ΑΕΛ μέσω του Αλέξη Κούγια.

Αντίθετα, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν δίχως αστερίσκους τόσο ο Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης) όσο και ο Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος) οι οποίοι μάλιστα διαχώρισαν τη θέση τους από τα λεγόμενα Κούγια.

Πλέον, οι της Superleague θα συσκεφθούν μεταξύ τους την Παρασκευή για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους και να συγκροτήσουν κοινή στάση.

N.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK