ΔΕΑΒ: Ανοίξτε τις κάμερες

Τι αναφέρει η έκθεση της Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης και ποια η πρόταση που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση,

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
olympiakos aek karaiskakis epeisodia EUROKINISSI SPORTS

Να ανοίξουν οι κάμερες από τα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προτείνει η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας στην έκθεση της για τα συνέβησαν μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, την Μεγάλη Πέμπτη.

Η Επιτροπή χαρακτηριστικά αναφέρει ότι "τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στον προθάλαμο του Καραϊσκάκη αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ μπορούν να αναζητηθούν μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο χώρο". Δεν σημειώνει ωστόσο αν οι κάμερες ήταν σε λειτουργία την συγκεκριμένη ημέρα.

Στην δισέλιδη έκθεση της η ΔΕΑΒ αναφέρει όλα όσα περιλαμβάνονται στην έκθεση της αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στον προθάλαμο των αποδυτηρίων μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και ατόμων που δεν είχαν καμία αρμοδιότητα.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα αποσταλεί στον υφυπουργό Αθλητισμού που σύμφωνα με τον νόμο που είχε ψηφίσει ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, έχει δικαίωμα - μεταξύ άλλων - να επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο από 10.000 μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ.