"Δεν είναι προχωρημένο του Μαυροπάνου με την Άρσεναλ"

Γνωστός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Άρσεναλ αποκαλύπτει μέσω του λογαριασμού του στο twitter πως ναι μεν οι "κανονιέρηδες" θέλουν τον Μαυροπάνο, όμως η συμφωνία μόνο... κοντά δεν είναι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΑΛΤΜΑΝ(Κ) ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
mavropanos EUROKINISSI

Τα ξημερώματα της Τετάρτης "έσκασε" η είδηση με το ταξίδι του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Αγγλία, έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ.

Μπορεί στην Ελλάδα να θεωρούν σχεδόν κλεισμένο το deal μεταξύ των δυο συλλόγων, στην Αγγλία, ωστόσο, υπάρχει διαφορετική άποψη. Για την ακρίβεια γνωστός ρεπόρτερ των "κανονιέρηδων" αποκαλύπτει πως μόνο... κοντά δεν είναι οι δυο ομάδες!

"Μου είπαν πως η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, όμως η μεταγραφή δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο γράφεται.

Ο ΠΑΣ Γιάνννα διαρρέει πως ο παίκτης θα φύγει αν έρθει πρόταση, όμως δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Τον θέλει και ο Ολυμπιακός".

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα για το συγκεκριμένο θέμα, ο παίκτης έχει περάσει το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθερίσει οριστικά το θέμα.

Πάντως για τον Μαυροπάνο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την Γερμανία όσο και την Ιταλία με επίσημες προτάσεις που βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΣ.

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟ SKYSPORTS

Λίγο αργότερα το Skysports... χτύπησε με δικό του tweet και θέλει τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά, με ένα ποσό κοντά στις 2.200.000 λίρες ( περίπου 2.500.000€).

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK