Δεν έρχεται Αθήνα ο Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς όχι μόνο δεν θα έρθει στη χώρα μας, αλλά φήμες τον "στέλνουν" στην Ισπανία για λογαριασμό της Τενερίφη.

Δεν έρχεται Αθήνα ο Παούνοβιτς

Συγκεκριμένα, η σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενημερώθηκε πως ο 38χρονος προπονητής βρίσκεται στην Ισπανία και δη στη Μαδρίτη, με τα Μέσα της χώρας να αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Τενερίφη στο πρόσωπό του.

Οπως είναι λογικό ο Παούνοβιτς δεν είναι άγνωστος στην ισπανική αγορά έχοντας αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε ουκ ολίγες ομάδες και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει ως ο κατάλληλος για να αναλάβει την Τενερίφη. Παράλληλα και ο ίδιος φέρεται να θεωρεί καλύτερη σελίδα στην προπονητική του καριέρα την Ισπανία και δη έναν σύλλογο που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Κι αυτό γιατί θέλει σιγά-σιγά να κάνει τα βήματά του στο χώρο και αυτά να είναι προσεκτικά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παούνοβιτς δεν είναι ο μόνος που απασχολούσε τον Παναθηναϊκό και το Contra.gr το έγραψε από την πρώτη στιγμή. Πέραν των σεναρίων για τον Αντρέα Στραματσιόνι που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Πάουλο Μπέντο, ενώ οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει ακόμη ένα όνομα το οποίο έχει στο μυαλό του έχει ο Γιάννης Αλαφούζος και ουδείς άλλος. Κι αυτό το όνομα ενδέχεται να προχωρήσει όταν δεν προχωρήσουν οι άλλες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Στραματσιόνι στο προσκήνιο

Θέμης Καίσαρης: Επιλογή Παούνοβιτς, σημάδι αποτυχίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK