Δεν φοβόμαστε κανέναν!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει από τη Λιθουανία στο blog του στο contra.gr για την επικείμενη μεγάλη μάχη με τους Ρώσους.

Δεν φοβόμαστε κανέναν!

Την ημέρα της ξεκούρασής μας ο καιρός μάς τρέλανε. Μία ζέστη, μία κρύο, μία βροχή, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εμείς πάντως το πρόγραμμά μας το ακολουθήσαμε κανονικά. Χαλάρωση το πρωί, προπόνηση το απόγευμα και...έτοιμοι για Ρωσία.

Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Τους σεβόμαστε όλους αλλά φόβος δεν υπάρχει. Η Ρωσία είναι πολύ μεγάλη ομάδα, η παρουσία του Κιριλένκο την ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο, όλα οι παίκτες της παίζουν χρόνια μαζί.

Ομως, δεν θα αλλάξουμε κάτι δραματικά για να αντιμετωπίσουμε τον Κιριλένκο και δεν έχουμε λόγο να το κάνουμε αφού διαθέτουμε μία από τις καλύτερες άμυνες του τουρνουά. Γενικά δεν θα αλλάξουμε τις αρχές μας.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ενέργεια από την άμυνα, να τρέξουμε στην επίθεση και να περιορίσουμε τα νεκρά μας διαστήματα. Να έχουμε κίνηση στην επίθεση και να μην είμαστε στατικοί.

Προγνωστικά βέβαια σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν χωρούν. Μπορούμε όμως να φτάσουμε στη νίκη. Τη μοίρα του ο καθένας την φτιάχνει μόνος του και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε κόντρα στους Ρώσους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK