Δεν μας πρέπει προκοπή...

Δεν μας πρέπει προκοπή...
Μου φαίνεται πως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στη μιζέρια και στην κατάντια που μας έχουνε ρίξει οι διοικούντες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Τα "ανέκδοτα" που ακούμε καθημερινά (γιατί δεν είναι ανακοινώσεις αυτές από σοβαρές ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν και στην Ευρώπη) είναι σαν να θεωρούν το σύνολο του Ελληνικού λαού ηλίθιους Όλοι υποστηρίζουν πως θέλουν να φέρουν τις οικογένειες στα γήπεδα και από την άλλη καλύπτουν τους κάφρους στρατιώτες τους.

Αντί να βγούνε από μόνοι τους και να κράξουνε τους ταραξίες, τους οποίους "φόρτωναν" μία εβδομάδα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους , αυτοί μιλάνε για σχέδια εξόντωσης και λοιπά παραμύθια της Χαλιμάς.

Για τον Πανιώνιο τι να πει κανείς, με τραμπούκο πρόεδρο (ή ό,τι άλλο δηλώνει ο Μπέος) δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.

Για το παληκάρι που πήγε στο νοσοκομείο ουδείς έδωσε δεκάρα. Όταν όμως σπέρνεις ανέμους, μετά θερίζεις θύελλες και κάποιοι δεν ήταν μάλλον έτοιμοι.

Εγώ θα κατηγορήσω την Πολιτεία αν δεν επικυρωθούν οι ποινές που αρμόζει σε αυτούς που κάνανε την "μπάλα" από άθλημα, αλητεία. Και καλό είναι το μαχαίρι να μπει πρώτα στις μεγάλες ομάδες, για παραδειγματισμό και των υπολοίπων. Η ανοχή πλέον στέρεψε!

Γιώργος Μπασαγιάννης

News 24/7

24MEDIA NETWORK