Δεν θα φέρει και λίγα στον Ολυμπιακό ο Βιάνα, αν...

Αν τα... παρακάλια του Άμπελ Περέιρα πιάσουν τόσο, ο Ολυμπιακός δεν θα βγάλει και λίγα από την παραχώρηση του Μπρούνο Βιάνα στην Μπράγκα! Ακολουθούν οι σχετικές λεπτομέρειες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βιάνα Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Πάουλο Μπέντο λίγα καλά έκανε στον Ολυμπιακό. Ας τα σταχυολογήσουμε:

- Έβαλε (μαζί με τον Τσόρι) τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League και αποφεύχθηκε μια καταστροφική ευρωπαϊκή σεζόν, αφού είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την Μπερ Σέβα.

- Προώθησε αρκετά νέα και ταλαντούχα παιδιά της ερυθρόλευκης ακαδημίας, με αποτέλεσμα το deal των 22 εκατομμυρίων με τη Λεβερκούζαν για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

- Εισηγήθηκε κι έφερε τον άγνωστο Βραζιλιάνο στόπερ Μπρούνο Βιάνα από την Κρουζέιρο.

Κάποιοι το είχαν ξεχάσει το... καλό που έκανε ο Πορτογάλος. Φρόντισε να το θυμίσει ο Άμπελ Περέιρα, προπονητής της Μπράγκα με την ατάκα του " ελπίζω και βλέπω με καλό μάτι την ενεργοποίηση της ρήτρας επειδή παίκτης αυτού του επιπέδου και της ποιότητας μπορεί να κάνει ό,τι δεν έχει κάνει ως τώρα. Ακόμη δεν έχει γίνει".

Ο Βιάνα παίζει δανεικός στην πορτογαλική ομάδα και, εφόσον πληρωθεί η οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία, ο Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα ο ωφελημένος της υπόθεσης.

Διότι για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε 23 παιχνίδια (18 ως βασικός) σ' όλες τις διοργανώσεις θα βγάλει... άκοπο χρήμα. Πόσο; Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο. Διότι ο Βιάνα αγοράστηκε 2 από την Κρουζέιρο και η οψιόν είναι τοποθετημένη στα 3.

Όπως και 'χει, ζημιωμένος δεν θα βγει...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK