Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι

Δεν το παίζω τρελός αλλά είμαι

Ο Paparazzi έτρεξε, μόχθησε, ίδρωσε (λέμε τώρα), έψαξε και βρήκε ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τα νέα τραγούδια των ομάδων! Βλέπετε, η κίνηση της ΑΕΚ να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι (με την υπογραφή του Φοίβου μην το ξεχνάμε αυτό!) είχε ως αποτέλεσμα να ζηλέψουν οι εχθροί και να προχωρήσουν στις αντίστοιχες δημιουργίες. Η στήλη βρήκε τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες και σας τα προσφέρει για να είσαστε μπροστά από τους άλλους!

Για αυτά που θα διαβάσετε, χρειάστηκε ιατρική βεβαίωση...


Νέο Τραγούδι Παναθηναϊκού:

"Ο Στράτος Λασκαρίδης ερμηνεύει -με τη συνοδεία της όπερας Τρικάλων- το νέο τραγούδι του Παναθηναϊκού σε στίχους Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο τραγούδι θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη ήττα του Παναθηναϊκού, αφού έτσι κι αλλιώς η ομάδα που θα το κάνει, απλά θα... "σκοτώσει ένα πεθαμένο"! Τα μάτια που φαίνονται στην μικρή φωτογραφία πίσω από τον τραγουδιστή, ερμηνεύουν την τάση παρακολούθησης και του "Βig Brotherισμού" που επικρατεί στις μέρες μας, θέλοντας να υποθάλψουν την υπάρχουσα δυνατότητα του καπιταλισμού να εναρμονίσει τα προτσές του πλουραλιστικού κομφορμισμού τα οποία βαδίζουν ενάντια σε κάθε έννοια της λούμπεν αστικοποιημένης αποστειρωμένης δημοκρατικής διαδικασίας..."


Νέο Τραγούδι Ολυμπιακού:

"Ο Χριστιανοδημοκράτης Ν.Κοϊκας ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Ολυμπιακού, εμπνευσμένο από το θέμα (sic) που προέκυψε μεταξύ Ριβάλντο και Σόλιντ. Ο καλλιτέχνης του κομματιού, ο... Θεός να τον κάνει, αναφέρεται στην θρησκεία, που αφορά φυσικά όλους τους Βραζιλιάνους, ενώ οι ταυτότητες στο εξώφυλλο κρύβουν την οικονομικοπολιτική διάσταση των διαμορφωμένων απόψεων που συγκλίνουν στην υπάρχουσα δομή της σύγχρονης κοινωνίας, μέσω των εμπεριστατωμένων δημιουργιών που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του πετρελαίου..."


Νέο τραγούδι ΠΑΟΚ:

"Ερμηνεύει ο Αρμακεδόνας Μπρους Ουϊλις από την Ανω Τούμπα. Ο καλλιτέχνης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απομάκρυνση του Νίκου Καραγεωργίου, αλλά και στην έλευση του Λόταρ Ματέους, γι'αυτό τον λόγο το ρεφρέν έχει μεταφραστεί στα Γερμανικά. Τα γυαλιά με τους περίεργους καθρέπτες, σχολιάζουν την σύγχρονη ελληνική κοινωνία, αλλά και το γεγονός πως ο Σικαμπάλα δεν έχει "δέσει" με την υπόλοιπη ομάδα. Το μακρύ μαλλί της δεκαετίας '80 ρίχνει "βολές" στην υπάρχουσα κυβέρνηση, η οποία υποσκάπτει την έλευση του νεοπλουτισμού μέσω της δεδομένης αύξησης στην τιμή της τομάτας και προσελκύει με αόρατα νήματα στα χέρια ατομικών ή συνεταιρισμένων κεφαλαιοκρατών τα μεγαλύτερα ή μικρότερα χρηματικά ποσά που είναι σκόρπια πάνω στην επιφάνεια της κοινωνίας και τα οποία γίνονται ένα καινούργιο και τρομερό όπλο στην πάλη του συναγωνισμού..."



Για να χαλαρώσουμε και να ξεζαλιστούμε... σας παρουσιάζουμε σε νέα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ τον μικρό Φώτη -που έχει την ατυχία να έχει πατέρα τον Κίμωνα Δεμερτζή- σε μια πόζα άκρως αποκαλυπτική! Αναφερόμαστε φυσικά στο βαπτιστήρι του contra.gr το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα κλέψει καρδιές.

Στο e-mail της στήλης οι υποψήφιες νύφες μπορείτε να στείλετε βιογραφικό, φωτογραφίες, εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και τον τραπεζικό σας λογαριασμό... Δεκτές οι προτάσεις γάμου αρκεί να ικανοποιηθούμε στον οικονομικό τομέα!



Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK