Δεν υπάρχει α-Καλάθης για τον Γιαννακόπουλο! Υπάρχει ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη...

Μια (θολή) φωτογραφία από την ευρωκούπα του 2011 στη Βαρκελώνη και τα απαραίτητα hashtags ήταν η... απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε όσους κράζουν τον Νικ Καλάθη για τις χαμηλές πτήσεις του μέσα στο 2017.

Δεν υπάρχει α-Καλάθης για τον Γιαννακόπουλο! Υπάρχει ο καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη...

Ο Νικ Καλάθης δεν είναι καλά, είναι ντεφορμέ και φαίνεται. Από το σούπερ δίμηνο στο φινάλε του 2016 και αριθμούς που άγγιζαν τα triple doubles κατέληξε να γίνει ο τελευταίος τροχός μιας άμαξας που δεν έχει σταθερή πορεία, βγαίνει από το δρόμο της. Το παραδέχθηκε ο ίδιος μετά την αναπάντεχη, όπως εξελίχθηκε το ματς, ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας. Ειδάλλως δεν θα έβγαινε μπροστά να μιλήσει και ν' αναλάβει το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αυτός που πίστεψε πιο πολύ από κάθε άλλον στον ομογενή πόιντ γκαρντ και τον χρυσοπλήρωσε γι' αυτό πριν από 1,5 χρόνο προκειμένου να τον δελεάσει να επιστρέψει, ύψωσε ασπίδα προστασίας και μ' ένα (νέο) ποστάρισμά του στο instagram τον υπερασπίστηκε. Δεν έχει μεσολαβήσει άλλωστε μεγάλο διάστημα απ' όταν πανηγύριζαν μαζί στο ΣΕΦ!

Αρκούσε η (σπασμένη) φωτογραφία με τον Καλάθη να σηκώνει το ατομικό τρόπαιο της Ευρωλίγκας από το 2011 (το τελευταίο του Παναθηναϊκού), που ανήρτησε παρέα με τέσσερα στοχευμένα hashtags που τη συνόδευσε για να στείλει το μήνυμά του.

Ποια ήταν αυτά; Καλύτερος πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, κάν'το όπως το 2011, στον Νικ που εμπιστευόμαστε και Πρωταθλητής Ευρώπης.

Το ποστάρισμα ξεπέρασε τα 2000 likes. Με κλειστά τα σχόλια μάλιστα, οι... haters του Καλάθη δεν είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν άποψη.

ΓΖ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK