"Δημήτρης... δαγκωτό", από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι φίλοι του "τριφυλλιού" έστειλαν το δικό τους μήνυμα με πανό που έφτιαξαν στην Μαδρίτη και το ματς κόντρα στην Ρεάλ (φωτογραφία).

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
giannakopoulos EUROKINISSI

Από το πρωί της Πέμπτης που έγινε γνωστή η είδηση για την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ασχοληθεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι των "πράσινων" αισιοδοξούν πως σύντομα θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Το Contra.gr το απόγευμα έφερε στο προσκήνιο όλες τις λεπτομέρειες για τις κινήσεις του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ που αφορούν την πρόταση στην Κυβέρνηση Τσίπρα, τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει το deal, το ποσό επένδυσης που φτάνει το 1.2 δισ ευρώ και το πως και που θέλει να χτίσει τη δική του Παναθηναϊκή πολιτεία.

Αργότερα το βράδυ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έφτιαξαν ένα πανό στην Μαδρίτη γεμάτο... νόημα που έγινε αμέσως viral στα social media.

"In Dimitris we trust", αναφέρει και σημαίνει: "στον Δημήτρη που εμπιστευόμαστε".

"Δημήτρης... δαγκωτό", από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

News 24/7

24MEDIA NETWORK