Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ "έδωσαν" τον Ολυμπιακό στην Μπεσίκτας

Ο βοηθός προπονητή της Μπεσίκτας, Ταμέρ Τουνά βρέθηκε στην Τούμπα, είδε τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ και πήρε πληροφορίες από δύο παίκτες του "Δικεφάλου".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά ο βοηθός προπονητή της Μπεσίκτας, Ταμέρ Τουνά, προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για τους "ερυθρόλευκους" που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (9/3) στο Europa League.

Aυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα " Fotospor" που αποκαλύπτει ακόμη πως ο Τουνά συναντήθηκε μετά το ματς με τους γνώριμούς του από την Τουρκία που τώρα αγωνίζονται στον Δικέφαλο του Βορρά, Τζάλμα Κάμπος και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που τους είπαν τη γνώμη τους για τον Ολυμπιακό.

Ο Κάμπος τόνισε ότι η αποχώρηση των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την Μπεσίκτας, ενώ ο Μπίσεσβαρ μίλησε για τον Σεμπά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει πάντως το τουρκικό δημοσίευμα, στον προπονητή της Μπεσίκτας που είδε το ματς από την τηλεόραση, Γιουνές, άρεσε το 4-2-3-1 του ΠΑΟΚ και ειδικότερα η τετράδα μπροστά (Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα) και, όπως σημειώνεται, η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί με την ίδια διάταξη κόντρα στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK