Δύο Βαλκάνιοι και ένας Ιταλός για αντι-Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς δεν αρνείται τα σενάρια περί μεταγραφής του στην Ίντερ και στην Ρεάλ Μαδρίτης κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα". Γι' αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου φέρεται να έχει έτοιμη μια... backup list αστέρων σε περίπτωση που πει "αντίο" ο Κροάτης.

Δύο Βαλκάνιοι και ένας Ιταλός για αντι-Μόντριτς

Τα συνεχή δημοσιεύματα από Ιταλία και Ισπανία αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Λούκα Μόντριτς... οργιάζουν και έχουν κάνει την διοίκηση της Ρεάλ να χάσει τον ύπνο της. Η ομάδα δεν θέλει να αποχωριστεί τον "ιθύνοντα νου" της και αυτό δεν είναι κρυφό.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατέστησε σαφές πως ο Κροάτης μέσος δεν παραχωρείται με λιγότερα από 750.000.000 ευρώ. Στην μεταξύ τους συνάντηση πάντως, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο ξεκάθαρα.

Τα ΜΜΕ του εξωτερικού ανέφεραν ότι: αν ο MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκφράσει τη θέλησή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, τότε ο πρόεδρος των "μερένγκες" δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο.

Στο στρατόπεδο της "βασίλισσας" έχει σημάνει συναγερμός. Ο κίνδυνος να αποχωρήσει ο Μόντριτς παραμονεύει. Γι' αυτό και στον σύλλογο έχουν πάρει τα μέτρα τους δημιουργώντας μια backup list με 3+1 παίκτες ικανούς να μπουν στα παπούτσια του 32χρονου άσου.

Οι Μαδριλένοι, λοιπόν, έχουν στα υπόψιν τους τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Μίραλεμ Πιάνιτς της Γιουβέντους, αλλά και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς της Λάτσιο. Όλοι τους κοστολογούνται απ' τις ομάδες τους στα 75+ εκατομμύρια ευρώ.

Δυνατά "παίζει" επίσης και το όνομα του 21χρονου μέσου του Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιονγκ, για τον οποίο έκανε κίνηση φέτος το καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα αλλά συνάντησε ανυπέρβλητα "εμπόδια" στις διαπραγματεύσεις, αφού ο "Αίαντας" της ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν είναι υπό παραχώρηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK