Έφυγε ο Μπέντο, βασικός ο Καμπιάσο, πετάει ο Μάριν!

Έφυγε ο Μπέντο από του Ρέντη και... επέστρεψαν για τα καλά ο Καμπιάσο, ο Μάριν και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Στην πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του υπηρεσιακού κόουτς Βασίλη Βούζα οι τρεις κομμένοι φώναξαν ένα μεγαλοπρεπές "παρών" με τις επιδόσεις τους.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση και είχε μια βδομάδα να κάνει προπόνηση μπήκε χθες (Τρίτη) με πολύ κέφι και έβαλε ήδη υποψηφιότητα για τη 18άδα του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή. Ως γνωστόν ο πολύπειρος Αργεντινός άσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Μπεσίκτας, καθώς δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.

O Εστέμπαν Καμπιάσο μπήκε στο πρόγραμμα σαν να μην πέρασε μια μέρα κι εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα ο νέος κόουτς να τον σκέφτεται ακόμη και για βασική επιλογή στον αγώνα της Πέμπτης, παρότι αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη στο «Βικελίδης» (25 Ιανουαρίου). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον δούμε και σε ρόλο δεύτερου αμυντικού μέσου δίπλα στον Αλεξί Ρομαό.

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκο Μάριν "πετούσε" στη διάρκεια του προγράμματος σε σημείο που οι αρμόδιοι του τεχνικού τιμ να απορήσουν πως ένας παίκτης με τέτοια ποιότητα δεν ήταν περισσότερο ενεργός επί Μπέντο. Και ο Γερμανός θα είναι σίγουρα στη 18άδα του αγώνα για το Europa League, ενώ συγκεντρώνει πιθανότητες ακόμη και για το αρχικό σχήμα. Διεκδικεί με τον Μανθάτη τη θέση του τραυματία Σεμπά (σ.σ. τρέχει για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή, αλλά θα χάσει και τη ρεβάνς με τους Τούρκους).

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK