'Εβαλε δέκα τέτοια φάουλ στην προπόνηση ο Πιάνιτς!

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς σαν άλλος... Στεφ Κάρι εκτέλεσε 50 φάουλ στην προπόνηση της Παρασκευής και ευστόχησε στα 10. Από το ίδιο σημείο σκόραρε και την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης" , απέναντι στην Ελλάδα (VIDEO).

'Εβαλε δέκα τέτοια φάουλ στην προπόνηση ο Πιάνιτς!
Pjanic ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πάρα πολλούς ο Πιάνιτς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εκτελεστές στημένων φάσεων στον κόσμο, κάτι που απέδειξε την Κυριακή στο 32ο λεπτό έχοντας μαζί και λίγο τη βοήθεια της τύχης (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και την πλάτη του Καρνέζη). Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο σε αυτό το επίπεδο.

Βλέπετε, ο άσος της Γιουβέντους στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε ειδική προπόνηση στα στημένα. Για την ακρίβεια μετά το τέλος της προπόνησης, εκτέλεσε 50 φάουλ κοντά και περιμετρικά από το ημικύκλιο της περιοχής, ευστοχώντας τις 10 φορές από σημείο κοντινό με αυτό που σκόραρε την Κυριακή!

Η προπόνηση ήταν κλειστή στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή της Βοσνίας να κάνει ειδικό πρόγραμμα με τους Τζέκο και Ιμπίσεβιτς δίδυμο μπροστά στην κόντρα σε ανοιχτό γήπεδο και τους Λούλιτς, Πιάνιτς, Γιάγιαλο να βγάζουν τις πρώτες μπαλιές.

Είναι κάτι που το είδαμε αρκετές φορές να βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η εθνική μας δέχθηκε και τη μεγαλύτερη πίεση και μάλιστα δέχθηκε γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK