Είπε "όχι" σε Ολυμπιακό, έμεινε άνεργος και... γλεντάει στο Instagram!

Ο Φιλίπ Μεξές, το όνομα του οποίου "έπαιξε" για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά το διαζύγιο με την Μίλαν όμως αυτό δεν του χαλάει καθόλου τη διάθεση (PHOTOS).

Είπε "όχι" σε Ολυμπιακό, έμεινε άνεργος και... γλεντάει στο Instagram!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φιλίπ Μεξές βρέθηκε κάποια στιγμή στο μεταγραφική προσκήνιο όσον αφορά στον Ολυμπιακό σε μία εποχή που οι "ερυθρόλευκοι" αναζητούσαν παίκτη από το... πάνω ράφι για το κέντρο της άμυνας και ο οποίος να δεχόταν να έρθει στην Ελλάδα όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

AC Milan's Philippe Mexes, center celebrates with his teammates after he scored during a Serie A soccer match between Lazio and Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 1, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)
AC Milan's Philippe Mexes, center celebrates with his teammates after he scored during a Serie A soccer match between Lazio and Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 1, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Από τη μία οι πρωταθλητές Ελλάδας ταλαιπωρήθηκαν με την αλλαγή τεχνικού στο ξεκίνημα της σεζόν (Βίκτορ αντί Σίλβα) αλλά και τον αποκλεισμό από το Champions League ενώ ο Γάλλος άσος δεν φάνηκε "ζεστός" όταν άκουσε για Super League ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που τα 4.000.000 ευρώ που έπαιρνε ετησίως στην Μίλαν ήταν δύσκολο να τα βρει.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι αν και είναι παίκτης με τεράστια εμπειρία και παραστάσεις από ματς υψηλού επιπέδου έχοντας φορέσει τη φανέλα των Οσέρ (1999-2004), Ρόμα (2004-2011) και Μίλαν (2011-2016), ο Μεξές δεν μπόρεσε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και εξακολουθεί να βρίσκεται στο... ψάξιμο εννέα μήνες μετά!

AC Milan's Philippe Mexes grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Philippe Mexes grimaces during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Από διάθεση όμως "άλλο τίποτα". Ο Γάλλος στόπερ κλείνει την Πέμπτη (30/3) 35 χρόνια ζωής και θέλησε να στείλει το μήνυμα πως είναι σε φουλ εορταστική διάθεση ανεβάζοντας τρεις άκρως χιουμοριστικές φωτοτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram.

Με πρώτη και καλύτερη, εκείνη που έβαλε φούξια γενειάδα...

A post shared by Philippe Mexes (@philippemex5) on

A post shared by Philippe Mexes (@philippemex5) on

Merci à tous

A post shared by Philippe Mexes (@philippemex5) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK